Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Noir Extreme EdP 10 ml
Noir Extreme EdP 10 ml
p88391811
v90025492
Tom Ford
EUR
40.75

Noir Extreme EdP 10 ml

Tom Ford

Karismaattinen. Urbaani. Hienostunut. Meripihkalla Rikastettu, Itämaista Tuttu Puinen Tuoksu, Jossa Viekotteleva Ja Herkullinen Sydäntuoksu.
40,75 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Karismaattinen. Urbaani. Hienostunut.
Meripihkalla Rikastettu, Itämaista Tuttu Puinen Tuoksu, Jossa Viekotteleva Ja Herkullinen Sydäntuoksu. Noir Extreme Uskaltaa Tehdä Harvinaisen Liikkeen Ottamalla Noir'In Viehätyksestä Ja Jalostuksesta Kaiken Irti. Yhdistelmän Jokaista Ainesosaa On Vahvistettu, Jotta Tuoksu Heijastaisi Mahdollisimman Hyvin Miehen Ulkoista Olemusta Ja Sisäistä Valoa.
Tom Ford Noir Extreme'Ssä Avautuu Uskomattoman Rikas Sekoitus Kuumia Mausteita Ja Hehkuvaa Sitrusta. Kevyet Sipaisut Mandariiniöljyä Ja Neroliöljyä North Africa Orpur® Luo Terävän Kontrastin Elävälle, Synenergiselle Sekoitukselle Sahramia, Kardemummaa Ja Muskottia. Tämä Luo Karismaattisen Miehen Auran. Miehen, Joka On Tottunut Antamaan Epätavallisen Vaikutelman.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331