Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Sorbetto Rosso Edt 50 ml

Sorbetto Rosso Edt 50 ml

Escada

Sorbetto Rosso on iloa ja nautintoa pursuava tuoksu, joka vie ajatukset Italian Amalfi-rannikolle ja tuo mukanaan aavistuksen la dolce vita -tunnetta.
65,50 €

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Sorbetto Rosso on iloa ja nautintoa pursuava tuoksu, joka vie ajatukset Italian Amalfi-rannikolle ja tuo mukanaan aavistuksen la dolce vita -tunnetta. Tuoksu on pirskahtelevan raikas ja spontaani sekä poreilee jännitystä ja elämäniloa.
Sydäntuoksussa hurmaa virkistävä ja kesäinen vesimeloni. Vesimelonin hedelmäisten, mehukkaiden ja vihreiden nuottien korostamiseksi on tuoksuun lisätty sen eri vivahteita esiin nostavia ainesosia. Hedelmän virkistävää ja mehukasta luonnetta vahvistavat mandariini ja calone, kun taas päärynä, punainen omena ja paahdettu manteli korostavat sen hienostuneen makeita nuotteja. Tiarakukka, myski ja ambrox tekevät tuoksusta entistäkin sensuellimman, raikkaamman ja miellyttävämmän. Lopputuloksena on tuoksu, joka muistuttaa seikkailunhaluista nuorta naista kesäloman mieleenpainuvista hetkistä.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331