Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juicy Couture Viva la Juicy Bowdacious Edp 30 ml -50%.  Sinulle, joka kuulut KICKS Clubiin

Inflorescence EDP 50 ml

Inflorescence EDP 50 ml

Byredo

Kevään alkamisen ja luonnon ikuisen uudelleensyntymisen kunniaksi Ben Gorham on suunnitellut kukkaistuoksun, joka vangitsee uhkeasti kukkivien puutarhojen vahvu...
120 €
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Kevään alkamisen ja luonnon ikuisen uudelleensyntymisen kunniaksi Ben Gorham on suunnitellut kukkaistuoksun, joka vangitsee uhkeasti kukkivien puutarhojen vahvuuden ja kauneuden niiden täydessä kukoistuksessa. Tulos on upea Infloresence-tuoksu, joka on kuin idyllinen kävelyretki kiipeilevien ruusujen koristamissa lehtimajoissa vaaleanpunaisten freesioiden ihastuttavan tuoksun ympäröimänä. Sydäntuoksussa lumoavat kevään ensimmäiset kukat: kevyt ja houkutteleva magnolia, jonka täysin avautuneet lehdet lähes putoavat väreileville kieloille. Kukat symboloivat onnen uudelleen syntymistä, joka yhdistetään kevään saapumiseen. Lopputuoksuun Ben on valinnut hieman yllättäen jasmiinia, jonka runsas ja aistit herättävä makeus tukee tuoksun muuta rakennetta ja antaa tuoksulle huumaavan jälkimaun.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331