Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
L'Homme EdT 60 ml
L'Homme EdT 60 ml
L'Homme EdT 60 ml
L'Homme EdT 60 ml

L'Homme EdT 60 ml

Yves Saint Laurent

Legendaarinen ja uskomattoman maskuliininen tuoksu. Yves Saint Laurent L'Homme EdT tuli markkinoille vuonna 2006 ja on sittemmin kehittynyt kulttituoksuksi.
74 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
L'Homme EdT
p647972
v32582611
Yves Saint Laurent
EUR
74

Tuotearvostelut

Wilma | 21.02.2018
Seksikäs tuoksu jota ei voi olla vastustamatta! Ostin tämän poikaystävälleni jouluksi ja hän pitää tuoksusta yhtä paljon kuin minä.

Lisätietoja

Legendaarinen ja uskomattoman maskuliininen tuoksu. Yves Saint Laurent L'Homme EdT tuli markkinoille vuonna 2006 ja on sittemmin kehittynyt kulttituoksuksi. Tuoksu on voimakas ja aistikas, ja sen puumaista raikkautta tasapainottavat sitruksen ja vetiverin tuoksut. Ensituoksu on raikas ja pirskahteleva, ja siinä on kukkien ja mausteisuuden luomaa tyylikästä modernia luonnetta. Pohjatuoksussa on puumainen ja miehekäs rakenne. Raikas ja puumainen tuoksu, jossa vastakohdat leikittelevät ja joka jättää puoleensavetävän, aistikkaan jälkeen.
EdT:tä (Eau de Toilette) kannattaa suihkuttaa vaatteisiin, sillä tuoksu voi muuttua helposti ihon hiotessa tai altistuessa auringolle. Jos haluat kevyemmän tuoksun, suihkuta tuoksua ilmaan ja kävele tuoksupilven läpi.
Koko:60 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331