Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Black Opium EdP 50 ml
Black Opium EdP 50 ml
Black Opium EdP 50 ml

Black Opium EdP 50 ml

Yves Saint Laurent

Rock-henkinen Black Opium on yhtä mullistava kuin klassinen Opium-tuoksu oli 1970-luvulla. Tämä täysin uusi tuoksu tuo kantajassaan esiin aistikkaan ja kielletyn puolen.
84 €

Tuotearvostelut

Nelli | 1.04.2018
Ihana, voimakas hajuvesi jota ei tarvitse paljoa laittaa ja pysyy koko päivän! Aivan luotto ja sopii niin arkeen kuin juhlaan. Must have tuoksu hyllyssä nykyään
Eveliina | 11.03.2018
Ihana tuoksu! Sain testeri tästä ja nyt se on uusi suosikkini.
E | 11.03.2018
Tämä tuote löytyy aina talvisin hyllystäni. Ihanan mausteinen ja lämmin tuoksu. Sopii voimakkaalle ja itsevarmalle naiselle.

Lisätietoja

Rock-henkinen Black Opium on yhtä mullistava kuin klassinen Opium-tuoksu oli 1970-luvulla. Tämä täysin uusi tuoksu tuo kantajassaan esiin aistikkaan ja kielletyn puolen. Tuoksukokonaisuuden pohjana ovat koukuttavat kahvin, vaniljan ja appelsiininkukan vivahteet, jotka tuovat esiin valon ja varjon värisiä kontrasteja ja jännitteitä. Black is the new black!
KICKS Beauty Awards 2016 -voittaja: Paras naisten tuoksuklassikko.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras naisten hajuvesi
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331