Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Skinovage Moisturizing Serum 30 ml
Skinovage Moisturizing Serum 30 ml
Skinovage Moisturizing Serum 30 ml
Kampanja -20%

Skinovage Moisturizing Serum 30 ml

BABOR

Kosteuttava seerumi kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Ainutlaatuinen DEEP MOIST sisältää proteiineja lupiinista, polysakkarideja ja NMF-yhdistettä.
57,26 €
71,58 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Skinovage Moisturizing Serum
p90170958
v90170959
BABOR
EUR
57.264

Lisätietoja

Kosteuttava seerumi kuivalle ja kosteutta kaipaavalle iholle. Ainutlaatuinen DEEP MOIST sisältää proteiineja lupiinista, polysakkarideja ja NMF-yhdistettä. Se kosteuttaa tehokkaasti* ja auttaa vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta. Ihosta tulee jälleen pehmeä ja hyvin kosteutettu. MOISTURIZING SERUM perustuu tutkimustuloksiin ja sisältää erityisen power peptide -ainesosan, joka parantaa ihon uusiutumisprosessia. Lopputuloksena on tasaisempi ja elinvoimaisempi iho.
*Tutkimukset MOISTURIZING SERUM -tuotteen tehosta käytettynä yhdessä MOISTURIZING CREAM / MOISTURIZING CREAM RICH -voiteen kanssa.
Seerumi on ihonhoitorutiinin kolmas vaihe. Käytä aamulla ja/tai illalla puhdistuksen jälkeen. Jatka ihonhoitorutiinin viidennellä vaiheella, johon suosittelemme MOISTURIZING CREAM 5.1 tai MOISTURIZING CREAM RICH 5.2 -voidetta.
Ihotyyppi:Normaali|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331