Osta tehokkaat Baborin tuotteet KICKSin verkkokaupasta! - KICKS
Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Babor

Babor BABOR – IHONHOITO ON TAIDETTA TIEDE. Kaikki alkoi vuonna 1956 mustasta ruususta, joka on kauneuden symboli. TULOS. Innovatiiviset aktiiviset ainesosat takaavat nopeat ja tehokkaat tulokset, jotka kestävät pitkään. BABOR – TIEDE JA TUTKIMUS Ammattimaista ihonhoitoa ainutlaatuisen tarkoilla koostumuksilla Tiede ja tutkimus ovat osa BABORin DNA:ta. Aina ideasta valmiiseen tuotteeseen – made in Germany. BABOR menee askelen pidemmälle. Luomme tehokkaita tuotteita eri ihotyyppien tarpeisiin ja pyrimme säilyttämään ihon luonnollisen kauneuden. Saksalaiseen tutkijaryhmäämme kuuluu dermatologeja, biokemistejä, molekyylibiologeja, fyysikkoja ja asiantuntijoita. BABORin ihonhoitofilosofia perustuu tohtori Michael Baborin vuonna 1955 tekemään havaintoon hydrofiilisistä öljyistä. BABOR on yhdistänyt veden ja öljyn luonnollisen puhdistustehon ja kehittänyt ainutlaatuisen kaksivaiheisen puhdistusmenetelmän.

206 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät
 • Kampanjatuotteet
  Korkein arvio
  Eniten arvosteluja
  Uutuudet
  Myydyimmät
  Alin hinta
  Korkein hinta
  Tuotenimi A-Ö

KICKSiltä löydät laajan valikoiman Baborin tuotteita

Ihonhoito on taidetta, ainakin jos sitä kysytään saksalaisen kauneusbrändin Baborin luojilta. Tuotemerkki lanseerattiin vuonna 1956, ja se on nykyään kansainvälisesti johtava brändi ammattimaisessa ihonhoidossa. Se on kuitenkin edelleen myös kolmannessa sukupolvessa toimiva perheyritys, jossa kaikki tutkimus, kehitys ja tuotanto tapahtuvat Aachenin pääkonttorilla Saksan länsiosassa. Tiede ja tutkimus ovat suuri osa Baborin DNA:ta, sillä sen tuotteet sisältävät sekä aktiivisia että innovatiivisia ainesosia, jotka antavat tehokkaita ja pitkäkestoisia tuloksia. Ihosi tyypistä ja kunnosta riippumatta löydät Baborilta itsellesi sopivia tuotteita, joilla saat nopeita tuloksia ja joiden vaikutus myös kestää pitkään. KICKSin verkkokaupassa voit tehdä ostoksia Baborin tuotteiden laajasta valikoimasta. Meiltä löydät esimerkiksi Baborin kasvojenhoitotuotteet, kuten kasvojenpuhdistusaineet, päivävoiteet, kasvoseerumit, meikinpoistoaineet, kasvovedet, silmänympärysvoiteet sekä boosterit ja essencet. Niiden lisäksi saat meiltä myös Baborin vartalonhoitotuotteet, kuten käsivoiteet ja käsienhoitotuotteet, vartalovoiteet, jalkojenhoitotuotteet ja pedikyyriin tarvittavat tuotteet, suihkuvoiteet, vartalon kuorintatuotteet, aurinkosuojat kasvoille sekä after sun -tuotteet ja tietysti myös itseruskettavat. Tervetuloa KICKSin verkkokauppaan ostamaan Baborin tehokkaita tuotteita!

Shoppaile suosikkisi Baborin tuotteiden valtavasta valikoimasta KICKSin verkkokaupassa!

Tehokkaiden ja huolellisesti valittujen ainesosiensa ansiosta Baborin ihonhoito- ja vartalonhoitotuotteilla sekä muilla brändin tuotteilla voi olla todella suuri vaikutus koko kauneusrutiiniisi. Baborin tuotteet sisältävät sekä innovatiivisia että aktiivisia ainesosia. Tuotemerkin koko tuotantotyö alkuperäisestä ideasta aina valmiiseen tuotteeseen asti tapahtuu perustajien omassa kotikaupungissa, Saksan Aachenissa. Baborilla on myös oma tutkimusryhmä, joka koostuu ihotautilääkäreistä, biokemisteistä, fyysikoista, molekyylibiologeista ja asiantuntijoista, jotka ovat valmiita kehittämään moderneja ja tehokkaita tuotteita. Baborille on myös tärkeää ottaa ympäristö huomioon työssään ja suojella sitä mahdollisimman paljon. Siksi Babor investoi vihreään tuotantoon, jossa tavoitteena on aina pyrkiä prosesseihin ja ratkaisuihin, jotka tekevät työstä ja tuotteista entistä kestävämpiä. Jos ostat Baborin tuotteita, voit luottaa siihen, että ne on kehitetty ammattimaisen lopputuloksen takaamiseksi ja lisäksi suuresti ympäristöä kunnioittaen. Tervetuloa shoppailemaan kasvojenhoito-, vartalonhoito- ja aurinkosuojatuotteet sekä itseruskettajat KICKSin verkkokaupasta!

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2023Asiakaspalvelu puh. 09-3489331