Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Original Foundation SPF 15 Fairly Light
Original Foundation SPF 15 Fairly Light
Original Foundation SPF 15 Fairly Light
Original Foundation SPF 15 Fairly Light

Original Foundation SPF 15 Fairly Light

bareMinerals

Mineraalimeikkipohja, josta kaikki alkoi.
39 €
Fairly Light
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Original Foundation SPF 15
p481949
v25425539
bareMinerals
EUR
39

Tuotearvostelut

SH | 10.12.2019
Levittyy huonosti ja kiiltelee iholla. En todellakaan voi suositella, Hinta/laatusuhde todella pielessä. Halvemmalla saa paljon parempaa.
Jenna | 12.05.2019
Todella hyvä ja luonnollinen meikkivoide, joka antaa ihanan hehkun kasvoille. Sävy on kuitenkin vaikea löytää ; Fairly light - hyvin tumma vaalea pinkkipohjainen, eli ei aivan valkoiselle kasvolle hyvä Fair ivory - suht tumma pinkkipohjainen vaalea sävy. Fairly light, mutta asteen vaaleampi kuin fairly light. Golden fair - aivan vaalealle keltapohjaiselle/neutraalille täydellinen. Tämä on kaikista vaalein sävy. Kannattaa laittaa kasvoille aivan vähän kerrallaan ja pyöritellä kunnolla. Tämä sulautuu kasvoihin täydellisesti päivän aikana.
Jane | 29.12.2018
Ällistyin! Aikuisen naisen osin aknen ja ruusufinnin arpeuttama iho on kuin posliinia. Häivyttää ihon virheitä uskomattoman hyvin. Peilistä katsoo ainakin 10 vuotta nuorempi minä!

Lisätietoja

Mineraalimeikkipohja, josta kaikki alkoi. bareMinerals Original SPF15 Foundation sisältää vain puhtaimpia ja korkealaatuisimpia ainesosia (ei synteettisiä ainesosia tai säilöntäaineita, jotka saattavat ärsyttää ihoa) sametinpehmeän ja luonnollisen lopputuloksen takaamiseksi. Pehmeä, sileä koostumus näyttää puuterilta, tuntuu voiteelta ja peittää niin juonteita kuin ihon punoitusta, kuivattamatta ihoa.
Ota pieni määrä jauhetta kannelle. Työstä jauhe siveltimeen pehmeästi pyörittäen kantta vasten kunnes kaikki jauhe on imeytynyt siveltimeen. Kopauta mahdollinen ylimääräinen jauhe kannelle. Siveltimen pinnassa ei tule olla irtojauhetta näkyvästi esillä. Levitä meikkijauhe pyörivin liikkein kasvoille aloittaen kasvojen ulkonurkista ja työstäen kohti kasvojen keskiosaa. Mitä useampi levityskerta, sitä peittävämpi lopputulos.
Ihotyyppi:Kuiva|Sekaiho|Rasvoittuva|Herkkä|Ikääntynyt|Ongelmaiho|Normaali
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331