Näin luot soap brows -kulmat - KICKS
 • Ilmainen toimitus yli 29€
  Ilmainen toimitus yli 29€
 • Pisteitä kaikista ostoksista
  Pisteitä kaikista ostoksista
 • Kotiinkuljetus
  Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Trendien ennakointi: Näin luot soft brows -kulmat

Tummat ja selkeästi muotoillut kulmat ovat toki kauniit, mutta nyt kuumin ja puhutuin kulmalook ovat soft brows -kulmat. Nyt kerromme sinulle lisää tästä uudesta kulmakarvatrendistä ja opastamme, kuinka voit luot sen itse kotona.
Jaa

Millaiset ovat soft brows -kulmat?

Huolellisesti muotoillut, selkeät kulmat ovat jo pitkään olleet trendikkäät, ja vaikka ne ovat edelleen muodissa, rinnalle on noussut uusi ja suosittu tyyli, jota jokainen voi kokeilla. Kuten nimikin ”soft brows” kertoo, tässä trendilookissa kulmat saavat olla pehmeät ja hieman vaaleammat. Tässä helposti toteutettavassa meikissä kulmat ovat kauniisti muotoillut ja luonnollisen tuuheat, mutta niitä ei muotoilla tai värjätä liikaa. Vaikka soft brows -kulmat näyttävät luonnollisilta eivätkä vie huomiota silmämeikistä, ne ovat tärkeä osa kokonaisilmettä.

Näin luot soft brows -kulmat

Soft brows -trendissä korostetaan kulmakarvoja ja niiden luonnollista muotoa. Jos sinusta tuntuu, että kulmakarvasi ovat liian runsaat ja tuuheat, voit muotoilla niitä pinseteillä, mutta varo nyppimästä niitä liikaa. Mitä luonnollisemmilta kulmakarvasi näyttävät, sitä parempi.

 • Aloita harjaamalla kulmakarvat kevyesti kulmakarvaharjalla.
 • Täytä kulmakarvat ohuella kulmakynällä, mieluiten sävyllä, joka on mahdollisimman lähellä omaasi.
 • Piirrä karvoja muistuttavia viivoja kevyesti: viivojen ei tule näkyä liikaa, eikä kulmiin piirretä liian teräviä reunoja tai pieniä viivoja. Luo kulmille kaunis muoto pehmeästi ja kevyesti.
 • Viimeistele harjaamalla kulmakarvat kevyesti ylöspäin värittömällä tai värillisellä geelillä, jolloin saat kulmille kauniin muodon ja lisää tuuheutta ja saat ne pysymään haluamassasi muodossa.

Löydä oikeat tuotteet!

Haluatko kokeilla soft brows -kulmien tekemistä ja etsit sopivia kulmatuotteita? Meillä KICKSillä on laaja valikoima silmämeikkejä, joiden joukosta löydät kaikki tähän trendilookiin tarvitsemasi tuotteet kulmakynistä ja kulmageeleistä aina erilaisiin ihaniin kulmaväreihin.

Jaa
Hannah Bergroth, Kauneustoimittaja

Hannah on yksi KICKSin kauneuseksperteistä, joka kirjoittaa inspiraatioartikkelimme ja neuvoo parhaiden tuotteiden löytämisessä. Hannahin kiinnostus kauneuteen alkoi aikaisin ja jo pienenä hän tiesi, että tämä on ala, jolla hän haluaa työskennellä.
Stylistinä ja luovana toimittajana hänellä on monen vuoden kokemus eri lehtien ja digitaalisten kanavien sisällöntuottamisesta. Hannah on omistautunut hiustenhoitoon: hän on työskennellyt kampaajana ja metsästää jatkuvasti parasta tekstuurisuihketta. Vaaleanpunaisten hiustensa ansiosta, Hannah tekee maailmasta värikkäämmän.

Lue lisää

Jaa artikkeli

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/how-to-s/trendien-ennakointi-nain-luot-soft-brows--kulmat

Tämä artikkeli on jaettu 4 kertaa

Lisää tuote odotuslistalle

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tilapäisesti loppu

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024