Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Life Plankton Essence 125 ml
Kampanja -20%

Life Plankton Essence 125 ml

Biotherm

Biotherm Life Plankton™ Essence on yhtä suuripitouksinen kuin seerumi ollen samalla yhtä kevyt kuin kasvovesi. Se jättää ihon pehmeäsi ja miellyttäväksi. Kaikille ihotyypeille.
47,92 €
59,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Life Plankton Essence
p043024
v86386117
Biotherm
EUR
47.92

Tuotearvostelut

Jessika | 4.04.2019
Älyttömän riittoisa ja kosteuttava! Paras hoitovesi, jota olen kokeillut. Hoitovoidettakin kuluu huomattavasti vähemmän.

Lisätietoja

Biotherm Life Plankton™ Essence on yhtä suuripitouksinen kuin seerumi ollen samalla yhtä kevyt kuin kasvovesi. Se jättää ihon pehmeäsi ja miellyttäväksi. Kaikille ihotyypeille. Life Plankton™ Essence on luotu päivittäisten kauneudenhoitorutiinien ensimmäiseksi vaiheeksi. Pienet pisarat koostumus seoksen ja kasvoveden yhdistelmästä, joka imeytyy kevyesti ihoon jättäen virkistävän tunteen ja imeytyen muutamassa sekunnissa. Life Plankton ™ Essence sisältää Life Plankton™ -levää, joka on peräisin Ranskan kuumista lähteistä. Life Plankton™ on aivan erityinen aine, sillä se sisältää 35 eri vitamiinia, mineraalia ja hivenainetta, jotka ravitsevat, kosteuttavat ja rauhoittavat ihoa. Vältä tuotteen joutumista silmänympärysalueelle.
Koko:125 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331