Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Kasvoseerumit

326 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Seerumi vaikuttaa syvällä ihossa ja saa päivävoiteen imeytymään paremmin. Valitse seerumi tarpeidesi perusteella. Vaikka kasvoillasi olisikin näkyvä ongelma-alue, saat seerumista parhaan hyödyn, kun levität sitä koko kasvoille. Paikalliset ongelmat johtuvat koko ihoa koskevasta epätasapainosta.
Kun ihon kimmoisuus vähenee, ihohuokoset näyttävät suuremmilta. Ongelma voidaan ratkaista tehostamalla ihon omaa kollageenin tuotantoa, jolloin iho vahvistuu. Myös miedosti kuorivat ainesosat auttavat soluja uusiutumaan.

Jos haluat apua omalle ihotyypillesi sopivien hoitotuotteiden valintaan, älä epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Pätevät kosmetologimme antavat mielellään ohjeita ja neuvoja.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331