Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Almost Powder Makeup Foundation Neutral Fair
Almost Powder Makeup Foundation Neutral Fair

Almost Powder Makeup Foundation Neutral Fair

Clinique

Enemmän kuin vain mineraaleja. Luonnollinen "meikitön" meikki on niin kevyt, että sitä tuskin huomaa. Se suojaa ihoa antioksidanttien ja aurinkosuojakertoimen 15 avulla.
44 €
Neutral Fair
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Almost Powder Makeup Foundation
p89415766
v89415769
Clinique
EUR
44

Tuotearvostelut

Sari | 8.03.2018
Vanha viheeä pakkaus oli aika hirveä vaikka itse tuote hyvä. Nyt pakkaus on muuttunut katseet kestävään tyylikkääseen peilipintaiseen pakkaukseen. Olen siirtynyt käyttämään tätä tuotetta nestemäisen meikkivoiteen sijasta, talvella tosin iho saattaa olla sen verran pintakuiva ettei tämä ihan sulaudu niin nätisti ihoon, mutta kesällä täydellinen. Pakkaus voisi vaan olla riittoisampi
Hanna | 27.02.2018
Pakkauksenkin uudistuttua en keksi mitään parannettavaa! Kiireisten aamujen pelastaja tekee kauniin, riittävän peittävän meikkipohjan olematta liian "pakkelimainen". Kestää omalla rasvoittuvalla, näin talvisin pintakuivalla ihollani melko hyvin, mutta vaatii pientä korjailua työpäivän mittaan.

Lisätietoja

Enemmän kuin vain mineraaleja. Luonnollinen "meikitön" meikki on niin kevyt, että sitä tuskin huomaa. Se suojaa ihoa antioksidanttien ja aurinkosuojakertoimen 15 avulla. Tuotetta on niin helppo käyttää, että sitä voidaan levittää sienellä tai siveltimellä vaikka silmät kiinni.
Ihotyyppi:Sekaiho
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331