Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Redness Solutions Mineral Powder 9,6 g

Redness Solutions Mineral Powder 9,6 g

Clinique

Puuterin keltainen sävy on kehitetty erityisesti neutraloimaan näkyvää punaisuutta ja pintaverisuonia sekä tasoittamaan ihon sävyä välittömästi.
34,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Redness Solutions Mineral Powder
p865317
v42668863
Clinique
EUR
34.5

Tuotearvostelut

Marika | 9.04.2019
Käytän tätä puuteria lähinnä nenään sekä nenänpieliin. Nenäni on yleensä kuiva sekä todella punoittava. Tässä puuterissa ei ole talkkia joten se ei kuivata nenää lisää vaan kiinnittää meikkivoiteen sekä neutralisoi punoittavia nenänpieliä hyvin.
Riina | 20.12.2018
Ei peitä omaa punoitusta riittävästi kelvatakseen varsinaiseen meikkikäyttöön, mutta toimii jos ei halua olla täysin "au naturel" muttei viitsi meikatakaan kunnolla.

Lisätietoja

Puuterin keltainen sävy on kehitetty erityisesti neutraloimaan näkyvää punaisuutta ja pintaverisuonia sekä tasoittamaan ihon sävyä välittömästi. Tämän keltaisen naamioitumisen asiantuntijan ainutlaatuinen koostumus rauhoittaa punoittavaa ihoa. Sen hoitava vaikutus ja peittävät ominaisuudet pitävät ihon ”coolina”.
Ihotyyppi:Sekaiho
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Neutral
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331