Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Members only! Urban Decay All Nighter Setting Spray -30%. Max 3 kpl per asiakas.

Meikkivoiteet

209 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Luo täydellinen pohja meikillesi meikkivoiteella. Se tasoittaa ihon väriä ja peittää ihon pienet virheet. Valitse tuote koostumuksen ja halutun lopputuloksen perusteella. Jos haluat huomaamattoman lopputuloksen, valitse nestemäinen meikkivoide. Peittävämmän tuloksen saat moussella tai puuterimaisella tuotteella. Mitä paksumpi koostumus sitä peittävämpi lopputulos on yksinkertainen nyrkkisääntö, jos olet epävarma meikkivoiteen peittävyydestä.
Levitä meikkivoidetta siveltimellä, meikkisienellä tai sormin. Jos käytät sormia, tuote lämpenee ja sulaa iholle, mikä tekee lopputuloksesta läpikuultavan. Siveltimellä on helpompi lisätä kerroksia, jotta lopputuloksesta tulee virheetön.

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331