Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Viimeinen mahdollisuus: meikkivoiteet, pohjusteet, puuterit ja peitevärit -20% 

Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml
Lash Power Mascara 6 ml

Lash Power Mascara 6 ml

Clinique

Suurikokoinen harja tekee ripsistä hetkessä dramaattisen näyttävät jokaisella vedolla. Maksimaalisesti tuuheuttava koostumus sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.
28,70 €
6 ml

Tuotearvostelut

T | 13.03.2018
Maailman paras ripsari!
Maiju | 11.03.2018
Ratkaisu niille joiden luomet rasvoittuvat ja vedenkestäväkin ripsiväri tekee äkkiä pandasilmät. Suosikkiripsarini! Harja on pieni ja sillä saa tarkkaa jälkeä, sekä nopeasti pitkät ja tuuheat ripset. Pysyy koko päivän, kestää myös hikoilun, vesi- ja lumisateen. Lähtee helposti lämpimällä vedellä pesemällä pieninä murusina. Joskus itsepäisiä murusia jää iholle vielä yhden pesun jälkeen, mutta se on pieni haitta kaikkiin plussiin verrattuna. Ripsivärin vanhetessa koostumus vähän kuivuu, eikä ripsistä tulee enää niin siistit, joten mielestäni on hyvä että koko on pieni, eikä samaa ripsaria tule käytettyä kuukausitolkulla vain siksi että sitä on jäljellä valtavassa putkilossa.
Elisa | 4.03.2018
Ehdottomasti parasripsiväri. Kestää koko päivän karisematta poskille ja pitää ripset hyvin kaarevina aamusta iltaan. Helppo poistaa pelkällä lämpimällä vedellä, mutta pysyy kuitenkin hyvin paikallaan vaikka vesisateessa. Luottoripsari!

Lisätietoja

Suurikokoinen harja tekee ripsistä hetkessä dramaattisen näyttävät jokaisella vedolla. Maksimaalisesti tuuheuttava koostumus sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Silmälääkärien testaama.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331