Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Weekend deal! Juuri nyt saat jäsenenä -50% Pixi Tonic -kasvovesistä ja -30% Clarins Lip Perfector -huulikiilloista. Max 3kpl per asiakas, tarjous voimassa niin kauan kunnes tuotteita riittää.

Luomivärit

217 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Luomiväreillä voit luoda kauniit ja lumoavat silmät sekä korostaa, suurentaa tai pienentää silmiä erilaisten tekniikoiden ja värisävyjen avulla. Luomiväriä käytetään ripsivärin kanssa. Voit myös lisätä silmänrajaukset silmän muotoa vahvistamaan. Luomivärejä on saatavilla erilaisin koostumuksin ja vivahtein, matasta kimaltavaan. On puuterimaisia, voidemaisia ja mineraaliluomivärejä. Luomiväripaletilla eri sävyjen yhdistely on yksinkertaista. 


Nykyään luomiväripaletit ovat nousseet suureen suosioon ja löytyy monen meikkipussista. Neutraalin sävyiset luomivärit sopivat arkiseen lookiin ja värikkäämmät sävyt juhlavampaan meikkiin. Aina voi myös yhdistellä ja eri brändeiltä löytyy yhdistelmäpalettejä, joista löytyy kaikkea mattaisia ja glitteri-pohjaisia sävyjä eri väreissä. 

Voit myös luoda oman palettisi ja kerätä suosikkisävysi valmiiseen luomivärikoteloon, tällä tavalla saat henkilökohtaisen luottopaletin, jonka kaikki sävyt pääsevät varmasti käyttöön. 

Mikäli kaipaat apua, voit aina varata ajan Beauty Services -palveluumme ja meikkiartistimme auttavat sinua luomaan upean meikin niin juhlaan kuin arkeen. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331