Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Goodiebag kaupan päälle! Ostaessasi yli 55 eurolla saat kaupan päälle gooidebagin, arvo 58€. Voimassa ainoastaan osoitteessa kicks.fi ja kunnes varastoa riittää.

Continu

Continu on ruotsalainen vegaaninen hiustenhoitosarja, jonka teho perustuu ihonhoidon maailmasta tuttuihin keinoihin. Continu uskoo, että hiusten hyvinvointi alkaa terveestä hiuspohjasta ja tarjoaa siksi täyden tuotesarjan raikkaiden ja terveiden hiusten saavuttamiseksi. Continu-tuotteissa käytetään tarkasti valittuja ainesosia, joiden teho on todistettu tieteellisesti. Tuotteet hoitavat ja parantavat sekä hiuksia että hiuspohjaa. ​Aktiiviset aineet ovat tuttuja ihonhoitotuotteista: AHA-happo, BHA-happo, hiili ja hyaluronihappo. Esimerkki sarjan sisältämästä edistyksellisestä hiustenhoitoteknologiasta ovat aktiiviaineet, jotka kiinnittyvät hiuksiin ja erittyvät sieltä pikku hiljaa. Teho on jatkuva ja pitkäkestoinen. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331