Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Valitut silmämeikit -20% ostaessasi 2 tuotetta

Advanced Ceramide Capsules Serum 90 pcs

Advanced Ceramide Capsules Serum 90 pcs

Elizabeth Arden

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum.
130 €
90 pcs
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Elisa | 3.09.2018
Mahtava tuote jopa nuoremmalle ihmiselle. Palauttaa iholle hehkun ja kosteuden.
Tuula | 2.03.2018
Todella tehokas kosteuttaja. Kapselit ovat kätevämpiä käyttää kuin iso öljypullo, muutama kapseli meikkipussissa eivät vie ylimääräistä tilaa.
Jenna | 28.02.2018
Aivan mahtava tuote käytettäväksi aina silloin tällöin kuorinnan/naamion jälkeen. Tuoksuttomuus plussaa. Jättää ensiksi levitettäsessä ihosta hieman liian öljyisen tuntuisen omaan makuuni, mutta tuotteen kunnolla imeydyttyä rauhoittaa ihanasti ihoa ja antaa luonnollista hehkua.

Lisätietoja

Advanced Ceramide Capsules Daily Youth Restoring Serum. Kliinisesti testattu ja ihotautilääkäreiden testaama koostumus edistää ihon suojakerroksen korjautumista, tehostaa kosteutusta ihon pintakerroksessa ja ehkäisee hienojen juonteiden ja ryppyjen näkyvyyttä.
Uudet ainesosat ja tuttujen ainesosien suuremmat pitoisuudet antavat iholle välttämättömiä luonnollisesti ihossa esiintyviä lipidejä ja tukevat ihon luonnollista uusiutumisprosessia. Se auttaa tuottamaan havaittavasti kiinteämmän, sileämmän ja terveemmältä näyttävän ihon.
Avaa kapseli kiertämällä kantta kaksi kertaa. Levitä seerumia aamuisin ja iltaisin puhtaalle iholle, kaulalle ja dekolteelle SUPERSTART Skin Renewal Boosterin levittämisen jälkeen ja ennen kosteusvoidetta.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331