Kosmetologin opas: tärkeää tietoa nuorten ihonhoidosta - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

Muista kirjautua sisään nähdäksesi henkilökohtaiset tarjouksesi!

Kosmetologin opas: tärkeää tietoa nuorten ihonhoidosta

Kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini on juuri nyt suuri trendi nuorten keskuudessa, vaikka nuori iho ei tarvitse aktiivisia ainesosia sisältäviä tuotteita. Kosmetologimme Emelie kertoo, mitä sinun vanhempana tulisi ottaa huomioon valitessanne ihonhoitotuotteita nuorelle.
Jaa

Sosiaalisessa mediassa trendaa nuorten keskuudessa juuri nyt monivaiheinen ja kokonaisvaltainen ihonhoitorutiini, jossa käytetyt tuotteet sisältävät tehokkaita ainesosia. Vanhempana on vaikea tietää, millaisia tuotteita teini-ikäinen voi käyttää. KICKS ei koskaan suosittele kokonaisvaltaista ja perusteellista ihonhoitorutiinia lapsille ja nuorille. Kosmetologimme Emelie kertoo, miksi nuoren iho ei tarvitse aktiivisia ainesosia. 

Nuoren iholla on kyky uudistua. Nuorella ihon solujen uusiutuminen on nopeaa. Iho tuottaa jatkuvasti uusia terveitä ihosoluja ja poistaa samalla vanhoja ja kuolleita ihosoluja. Tämän vuoksi nuoren iho ei tarvitse perusteellista ja kattavaa ihonhoitorutiinia. Sitä vastoin liian voimakkaat tuotteet voivat jopa vahingoittaa ihoa. Iho-ongelmista kärsivä nuori voi tarvita toisenlaista ihonhoitoa, mutta silloin tarvitaan kosmetologin tai ihotautilääkärin apua, jotta nuorelle iholle löytyy oikeanlaiset tuotteet. Suosittelen kuitenkin kaiken ikäisille aina aurinkovoidetta. 

Nuoren ihonhoitotuotteissa tulisi välttää AHA- ja BHA-happoja, retinolia ja muita A-vitamiinin muotoja, C-vitamiinia, niasiiniamidia sekä mekaanisia jyväkuorintoja. KICKSin omissa tuotemerkeissä on aina merkitty ne ihonhoitotuotteet, joiden ainesosat ovat liian aktiivisia nuorelle iholle. Tämä merkintä löytyy myös muiden tuotemerkkien tuotteista. Jos et ole varma, mitkä tuotteet sopivat sinulle itsellesi tai teini-ikäisen iholle, kauneusasiantuntijamme kaikissa KICKS-myymälöissämme ja asiakaspalvelussamme auttavat sinua valitsemaan oikeat tuotteet.  

Jaa

Lue lisää

Jaa tämä artikkeli ystävillesi, jos pidit tästä artikkelista

/inspiraatio/asiantuntijavinkit/kosmetologin-opas-tarkeaa-tietoa-nuorten-ihonhoidosta

Tämä artikkeli on jaettu 7 kertaa

Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen tuotteen varastoon saapumisesta lähetettävän:

Tuote on tilapäisesti loppu

Klikkaa "lisää odotuslistalle" niin saat sähköpostin kun tuote on taas saatavilla.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024