Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Eight Hour Cream Skin Protectant
Kampanja -20%

Eight Hour Cream Skin Protectant

Elizabeth Arden

Legendaarinen Eight Hour Cream Skin Protectant tunnetaan koko vartalon kauneusbalsamina, joka lievittää pieniä ihoärsytystiloja.
32,80 €41 €

Tuotearvostelut

Laura | 9.03.2018
Hyvä tuote, joka kosteuttaa ja elvyttää kuivat ihoalueet ja huuletkin. Kestää kauan jokapäiväisessäkin käytössä.
Laura | 21.02.2018
kestää,kestää ja kestää käytössä sekä huulilla!Seksikäs "peilipinta"huulilla.Elvyttää rohtuneet sekä kuivan elottomat huulet!Käyttänyt iltaisin ennen nukkumaan menoa huulilla.Kulttituote!I love it!
Jenna | 21.02.2018
Toimii jokaiseen kuivaan kohtaan. Huuleni olivat kuivat ja revityt, tällä voiteela sain ne takaisin pehmeiksi. Tuoksuun tottuu ja itse ainakin olen koukuttunut siihen.

Lisätietoja

Legendaarinen Eight Hour Cream Skin Protectant tunnetaan koko vartalon kauneusbalsamina, joka lievittää pieniä ihoärsytystiloja. Se on ihonhoitotuotteiden klassikko, joka elvyttää, rauhoittaa, suojaa ja korjaa halkeillutta ja kuivaa ihoa.
Koko:50 ml
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331