Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

It`s in your eyes! Silmämeikit -20%

Estée Lauder NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme 50 ml

Arvio
Hinta
70 €
Etsi tuote myymälästä
Info
Kevyt ja virkistävä yövoide tukee ihon palautumista päivän näkyvistä rasituksista, puhdistaa ja tasoittaa ihoa sekä pienentää huokosia näkyvästi.
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme
p88736668
v88736669
Estée Lauder
EUR
70
Kevyt ja virkistävä yövoide tukee ihon palautumista päivän näkyvistä rasituksista, puhdistaa ja tasoittaa ihoa sekä pienentää huokosia näkyvästi.
NightWear Plus Anti-Oxidant Night Detox Creme kosteuttaa ihoa erittäin tehokkaasti, ja sen sisältävät, erittäin tehokkaat antioksidantit* ehkäisevät ja vähentävät ennenaikaisen ikääntymisen merkkejä.
Koostumus perustuu DayWear-tuotteiden tunnettuun Super Anti-Oxidant Complex -yhdisteeseen, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja pitkäaikaisesti.
Rauhoittaa ihoa yön aikana ja vähentää ihoärsytystä, joka voisi muutoin pahentua nukkuessa. Nyt voit siis tukea ihon puhdistumista yöllä ja suojata sen päivällä käyttämällä NightWear- ja DayWear-tuotteita.
(*In vitro -testeissä Super Anti-Oxidant Complex -yhdistettä verrattiin laajaan valikoimaan tunnettuja antioksidantteja, kuten alfalipoiinihappo, kinetiini, C- ja E-vitamiinit, koentsyymi Q10 ja idebenoni)
Koko:
50 ml
Ihotyyppi:
Rasvoittuva
EAN:
0887167142534

Ei arvosteluja

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331