Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Nyt päivitettiin ikoninen Advanced Night Repair

Se oli ensimmäinen seerumi, ja ensimmäinen ihonhoitotuote ylipäätään, joka sisälsi hyaluronihappoa. Harva tuote on käynnistänyt kauneusalalla vastaavanlaista vallankumousta kuin Estée Lauderin ikoninen Advanced Night Repair – joka on nyt entistäkin parempi!

MITÄ ESTÉE LAUDER ADVANCED NIGHT REPAIR TEKEE IHOLLESI
• Kosteuttaa muun muassa hyaluronihapon voimin.
• Heleyttää.
• Häivyttää huokosia.
• Ehkäisee ja korjaa ryppyjä ja juonteita.
• Auttaa optimoimaan ihon omaa kollageenituotantoa, jotta ihosta tulee kiinteämpi.
• Auttaa optimoimaan ihon omaa korjausjärjestelmää.
• Suojaa ihoa antioksidanttien avulla

TÄNÄ PÄIVÄNÄ SEERUMI on itsestäänselvyys ihonhoidosta kiinnostuneen hoitotuotearsenaalissa. Ja kiitos siitä kuuluu Estée Lauderin Advanced Night Repair -seerumille. Klassikoksi kohonnut ruskea pipettipullo lanseerattiin vuonna 1982 ja oli tuolloin maailman ensimmäinen ihonhoitoseerumi. Vain muutaman pisaran luvattiin nukkuessasi korjaavan vauriot, joita aurinko, ilmansaasteet ja muut päivittäiset rasitustekijät olivat ihollesi aiheuttaneet. 38 vuotta sitten se oli vallankumouksellista, kuten oli yksi seerumin avainainesosistakin. Advanced Night Repair oli nimittäin ensimmäinen hyaluronihappoa sisältävä hoitotuote. Hyaluronihappo on ihmiskehosta luonnostaan löytyvä sokerimolekyyli, jolla on uskomaton kyky sitoa itseensä vettä: yli tuhat kertaa oman painonsa verran! Nykyään hyaluronihappoa on kaikentyyppisissä hoitotuotteissa, jotka silottavat, kiinteyttävät ja kosteuttavat ihoa.

Advanced Night Repair nousi vauhdilla suosion huipulle ja on pysynyt siellä siitä pitäen – kunnioitettava saavutus 38 vuotta vanhalta hoitotuotteelta. Kaiken lisäksi pieneen ruskeaan pulloon pakattu seerumi on tänään koostumukseltaan lähes sama kuin vuonna 1982. Vain kolmesti aiemmin sisältöön on tehty pieniä päivityksiä:

Vuonna 1991 koostumukseen lisättiin antioksidantteja, jotka vahvistavat seerumin suojaavaa vaikutusta. 2009 seerumiin lisättiin ihon yönaikaista luonnollista korjautumiskykyä tehostava chronolux technology, kuten Estée Lauder ainesosaa kutsuu. Vuonna 2013 chronolux technology -ainesosaa parannettiin niin, että se auttaa ihosoluja pääsemään eroon päivän aikana niihin kertyneistä epäpuhtauksista.

Vuonna 2020 on ikonisen ihonhoitotuotteen neljännen päivityksen aika. Nyt koostumusta täydennettiin edistyksellisellä yhdisteellä, joka on kehitetty tuoreimpia ihonhoitotutkimuksia hyödyntäen. Kyseinen ainesosa vahvistaa ihosolujen omaa uudistumiskykyä, minkä ansiosta seerumi hoitaa ikääntymisen merkkejä aiempaa tehokkaammin; iho näyttää raikkaammalta ja nuoremmalta sekä tuntuu kiinteämmältä.

Mikäli olet yksi Advanced Night Repair -seerumin miljoonista ystävistä, ei syytä huoleen: tuote näyttää ja tuntuu samalta kuin ennenkin. Ainoa ero on se, että päivitetty versio pitää tehokkaammin huolta ihostasi, jotta se voisi entistä paremmin kun sinä heräät. Advanced Night Repair -seerumia kutsutaan usein pullon pakatuksi kauneusuneksi – mikä on nyt enemmän totta kuin koskaan.

Lue lisää

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti