Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Ho-ho-ho! Tänä iltana klo 18-24 saat -15% yli 39 euron ostoksesta vain osoitteessa kicks.fi. Kirjaudu sisään & syötä koodi KICKS15. Ei koske La Mer, Sensai, BYREDO -tuotteita eikä joulupakkauksia. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. 

UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint
UFO Mint
Kampanja -20%

UFO Mint

Foreo

PALJASTA HEHKUVA IHO UFO on maailman edistyksellisin älykasvonaamio - kehitetty muuttamaan 20 minuutin sheet mask -hoito 90 sekunnin hoidoksi.
223,20 €
279 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
UFO
p90195771
v90195772
Foreo
EUR
223.2

Tuotearvostelut

Emma | 11.06.2019
Ihan uskomattoman ihana laite! Naamiot toimii ja tekee just sen mitä lupaakin. Laitteen käyttäminen tuntuu ylelliseltä, ihankun jossain kylpylässä kävisi. LED-valot oikeasti rauhoittaa ihoa, olen huomannut parannuksen esimerkiksi ihoni sävyssä ja hohtavuudessa. On hintansa väärti jos olet hulluna kaikkiin ihonhoito asioihin.

Lisätietoja

PALJASTA HEHKUVA IHO
UFO on maailman edistyksellisin älykasvonaamio - kehitetty muuttamaan 20 minuutin sheet mask -hoito 90 sekunnin hoidoksi. Hoidossa yhdistyvät UFO-aktivoitavat naamiot ja Hyper-Infusion-teknologia (lämpö- ja kylmäterapia & T-Sonic-värähtelyt) sekä LED-valoterapia - mikä takaa ammattitason hoidon kotonasi. Lämpö avaa huokoset, T-Sonic -värähtelyt edistävät aktiivisten ainesosien imeytymistä ihoon ja kylmäterapia sekä sulkee huokoset sekä kiinteyttää ihoa.
HYPER-INFUSION-TEKNOLOGIA
Lämpöterapia avaa ihohuokset ja edistää hoitotuotteiden imeytymistä sekä ainesosien pääsyä syvemmälle ihoon. Se edistää myös ihon terveyttä, parantaa verenkiertoa ja ohjaa proteiineja ja ravintoaineita edistäen täten jätteen poistumista. Kylmäterapia aiheuttaa verisuonien supistumista häivyttäen näkyviä ihohuokosia ja vähentäen turvotusta. Toiminto sulkee ihohuokoset ja auttaa myös kiinteyttämään ja tasoittamaan ihoa. T-Sonic -värähtelyt edistävät valon pääsyä syvemmälle huokosiin tehostaen valon vaikutusta. Värähtely edistää myös hoitotuotteiden imeytymistä ja samalla kasvot saavat rauhoittavan hieronnan.
TERVETULOA TULEVAISUUTEEN
Toisin kuin tavanomaiset kangasnaamiot, UFO tarjoaa ylivertaiset hoitotulokset vain 90 sekunnISSA. Lämpö-, ja kylmäterapian sekä T-Sonic -värähtelyjen yhdistelmä punaisella, sinisellä ja vihreällä LED-valolla mahdollistavat rentouttavan, tehokkaan ja ammattitasoisen spa-hoidon miellyttäväti kotonasi valmiiksi asetetuilla hoito-ohjelmilla.
TÄYSIN UUDENLAINEN NAAMIOHOITO
UFO liukuu iholla vaivattomasti ja aktivoi korealaisten naamioidemme tärkeitä ainesosia. UFO-aktivoitavat naamiot on valmistettu pehmeästä mikrokuidusta, joka on kyllästetty kasvi- ja hedelmäuutteilla, kasviöljyillä sekä luonnollisella kukkaisvedellä. FOREO appin avulla hallinnoit tarkasti UFOn asetuksia sekä tehostat hoitorutiineja - tuloksena hehkuva iho.
? 90-sekunnin kasvohoito, kehitetty toimimaan yhdessä UFO-aktivoitavien naamioiden kanssa
? UFO hyödyntää hyper-infusion-teknologiaa, joka yhdistää huokosia avaavan lämmön, T-Sonic-värähtelyn, joka puolestaan parantaa aktiivisten ainesosien imeytyvyyttä sekä ihoa kiinteyttävän ja ihohuokoset sulkevan kylmähoidon.
? Lämpöterapia lämmittää ihoa välittömästi, mikä pehmentää ihoa ja avaa ihohuokoset saaden naamion ainesosat imeytymään ihon syvimpiin kerroksiin.
? Kylmäterapia viilentää, kohottaa ja kiinteyttää ihoa välittömästi - häivyttäen samalla ihohuokosten näkyvyyttä ja vähentäen tulehdusta.
? Jokainen käsittely sisältää huolella valitun lämpötilan ja värähtelyintensiteetin yhdistelmän maksimaalisen tehokkuuden sekä rauhottavan kasvohieronnan takaamiseksi.
? UFO tarjoaa kolme erilaista valohoitokäsittelyä: anti-aging (punainen LED), kirkastava (vihreä LED) sekä anti-akne (sininen LED)
? Punainen LED-valo häivyttää ikääntymisen merkkejä & stimuloi kollageenin tuotantoa tehden ihosta nuorekkaamman näköisen
? Vihreä LED-valo kirkastaa sameaa iho sekä tasoittaa ihonväriä tehden ihosta välittömästi hehkuvamman
? Sininen LED-valo tappaa aknea aiheuttavat bakteerit & stimuloi pintaverenkiertoa tehden ihosta terveemmän näköisen
? FOREO appin avulla voi hallinnoida T-sonic -värähtelyn ja valon intensiteettiä sekä lämpö- ja kylmäterapiatoimintoja. App auttaa saamaan laitteen kaikki hyödyt tehokkaasti käyttöön.
? Valmistettu lääketieteellisestä silikonista
? USB-ladattava & 100% vedenkestävä
? 2 vuoden täystakuu
KÄYTTÖOHJE
1. Lataa FOREO-sovellus ja yhdistä mobiililaitteesi UFO-laitteeseen. Skannaa naamion viivakoodi ja hoito synkronoituu automaattisesti UFO-laitteeseesi, joten voit käynnistää hoidon suoraan sovelluksesta.
2. Irrota kiinnitysrengas ja aseta UFO-aktivoitava naamio laitteeseen. Napsauta rengas paikoilleen, jolloin naamio lukittuu kiinni laitteeseen.
3. Liikuttele UFOa kevyesti kasvojen iholla pyörivin liikkein kunnes laite sammuu. Heitä käytetty naamio pois ja huuhtele laite juoksevalla vedellä.
4. Taputtele sormin kaikki jäljelle jäänyt hoitoneste kasvojen iholle ja viimeistele hoitorutiini suosikki kosteusvoiteellasi.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331