Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

FOREO

FOREO on ruotsalainen yritys, joka perustettiin vuonna 2013 tavoitteenaan luoda hyvinvointia edistäviä ihonhoitoratkaisuja ja mullistaa kauneudenhoidon maailma. Kasvojenpuhdistusharja LUNA™ on FOREOn suosituin tuote, joka on voittanut useita palkintoja sekä innovatiivisen muotoilunsa että teknologiansa ansiosta. LUNA™ on erittäin hygieenisestä silikonista valmistettu innovatiivinen ihonhoitotuote, joka kanavoi ihoon T-Sonic™-sykähdyksiä eri voimakkuuksilla ja puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti sekä vähentää ikääntymisen merkkejä.

Foreon ammattitasoiset kotikäyttöön tarkoitetut ihonhoitotuotteet ovat paitsi mullistaneet ammattimaisen ihonhoidon, mutta ne ovat myös muuttaneet tapaa, jolla suhtaudumme ihonhoitorutiineihimme ja toteutamme niitä. Tiesitkö esimerkiksi, että Foreo lanseerasi maailman ensimmäisen pehmeästä silikonista valmistetun kasvojen puhdistusharjan, että tuotemerkkiä on saatavana yli 70 maassa tai että Foreon tuotteet soveltuvat kaikille ihotyypeille? Foreon edistyksellisten ihonhoito- ja hammashoitotuotteiden sekä innovatiivisen muotoilun ja teknologian avulla saat ammattimaisia tuloksia kotona. KICKSiltä löydät laajan valikoiman Foreon tuotteita, kuten kotikäyttöön tarkoitettuja ihonhoito- ja hammashoitolaitteita sekä räätälöityjä ihonhoitotuotteita, joista suuri osa on vegaanisia. Etkö ole varma, mitkä Foreon tuotteista sopivat sinulle parhaiten? Koulutettu henkilökuntamme auttaa sinua mielellään lähimmässä KICKS-myymälässäsi. Voit myös ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi ohjeita siitä, mitkä tuotteet sopivat parhaiten juuri sinulle. Tule shoppailemaan Foreon tuotteita lähimmästä KICKS-myymälästäsi tai verkkokaupastamme!

Osta Foreo Luna -tuotteet KICKSiltä

Foreon kuuluisa ja palkittu kasvojenpuhdistusharja Luna ei ole vain täysin ainutlaatuinen lajissaan, vaan se on myös maailman ensimmäinen pehmeästä silikonista valmistettu puhdistusharja. Kun puhdistat kasvosi Lunalla, ihosi puhdistuu syvältä erityisen tehokkaasti. Samalla kauneusrutiinissasi seuraavat ihonhoitotuotteet tehoavat paremmin ja hoitavat siksi ihoa enemmän ja syvemmältä. Luna-puhdistusharjoja on saatavana useissa pirteissä väreissä ja myös miehille sopivassa sävyssä. Luna on Foreon suosituin tuotesarja, ja sitä on saatavana kahdessa eri koossa, Normal ja Mini. Sen ainutlaatuinen sykkivä T-Sonic-toiminto puhdistaa ihon perusteellisesti. Foreo Luna on valmistettu erittäin hygieenisestä silikonista, joka ei ole huokoinen materiaali: tämä tarkoittaa sitä, että bakteerit eivät kiinnity siihen helposti eivätkä myöskään viihdy sen pinnalla.

Osta Foreo Ufo KICKSiltä

Foreo Ufo on sykkivä kasvojen hoitolaite, joka LED-valojen, lämmön ja ainutlaatuisen sykkivän T-Sonic-toimintonsa avulla muun muassa lievittää auringon aiheuttamia vaurioita, parantaa ihon elastisuutta ja tekee ihosta säteilevämmän. Voit myös käyttää Foreo Ufoa yhdessä ihosi tarpeisiin kehitetyn kasvonaamion kanssa. Foreo Ufo sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille ja antaa kasvoillesi tehokasta hoitoa vain kahdessa minuutissa. Jokainen Foreo Ufo -hoitokäsittely perustuu valitun lämpötilan ja sykkimisvoimakkuuden yhteisvaikutukseen, joka tekee hoidosta maksimaalisen tehokkaan ja tarjoaa samalla rauhoittavan kasvohieronnan. Voit valita molemmille jäähdyttävän (5 °C) tai lämmittävän vaikutuksen (enintään 45 °C). Ainutlaatuiset LED-valot tehostavat hoitovaikutusta, sillä voit mukauttaa niitä omalle ihollesi sopiviksi ja käyttää aina tarpeen mukaan. Foreo Ufo on valmistettu lääketieteellisestä silikonista.

Osta Foreo Bear KICKSiltä

Foreo Bear on kotikäyttöön tarkoitettu kasvojen hoitolaite, joka toimii mikrovirralla, hoitaa ihoasi syvältä ja auttaa sitä tehokkaasti torjumaan ikääntymisen merkkejä. Mikrovirta aktivoi kasvojen lihakset ja saa ne työskentelemään. Jos käytät laitetta säännöllisesti, ihostasi tulee ajan myötä joustavampi ja kimmoisampi. Foreo Bearissa on viisi eri voimakkuustasoa, jotka auttavat ihoasi pysymään kiinteämpänä ilman kipua ja aristusta. Se kanavoi ihoon ainutlaatuisia T-Sonic-sykähdyksiä, jotka kiihdyttävät verenkiertoa ja auttavat ihonhoitotuotteitasi imeytymään entistä syvemmälle ihoosi ja vaikuttamaan tehokkaammin. Foreo Bearissa on lisäksi ainutlaatuinen Anti-Shock System -järjestelmä, ja lujuudestaan ja tehokkuudestaan huolimatta se on markkinoiden turvallisin mikrovirtalaite. Foreo Bearia on saatavana useissa väreissä ja koossa, ja yksi USB-kaapelilla suoritettu lataus riittää jopa 90 käyttökertaan. Foreo Bearia tulee aina käyttää vesipohjaisen seerumin kanssa, ja se on valmistettu lääketieteellisestä silikonista.

Osta Foreo Espada KICKSiltä

Foreo Espada on sekä puhdistava kasvojen hoitolaite että maailman modernein puhalluslamppuhoito kotikäyttöön. Tehokkaan Light Pulse Technology -tekniikan avulla voit käsitellä näppylöitäsi kirurgisella tarkkuudella samalla, kun laitteen ainutlaatuinen sykkivä T-Sonic-ominaisuus vaikuttaa syvällä ihossa ja auttaa kirkastamaan sitä. Foreo Espada on valmistettu lääketieteellisestä silikonista: laitteen yläosa on peitetty bakteeriresistentillä silikonilla, joka estää bakteerien leviämisen. Foreo Espada on myös hellävarainen herkille alueille ja tuntuu miellyttävältä kädessä. Lisäksi siinä on nopeasti kuivuva pinta. Foreo Espada on tehokkain puhdistetulla iholla, ja voit helposti räätälöidä käsittelyn juuri omiin tarpeisiisi sopivaksi.

Osta Foreo Iris Eye Massager KICKSiltä

Foreo Iris Eye Massager on kotikäyttöön tarkoitettu kasvojen hoitolaite, joka hoitaa silmien ympärillä olevaa ihoa ja vähentää näkyviä ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä. Vuorottelevia sykähdyksiä tuottava T-Sonic-ominaisuus auttaa torjumaan ikääntymisen ja väsymyksen merkit tehokkaasti ja hellävaraisesti ja saa silmienympärysihon näyttämään pehmeämmältä, raikkaammalta ja nuorekkaammalta. Samalla Foreo Iris Eye Massager -hoito auttaa silmävoiteitasi ja seerumeitasi imeytymään syvemmälle ihoon ja siten myös vaikuttamaan tehokkaammin. Käsittelyn tuloksena turvotus, tummat silmänaluset, silmäkulmien rypyt sekä hienot juonteet ja rypyt näkyvät vähemmän. Foreo Iris Eye Massager on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, ja sitä voidaan käyttää kahdesti päivässä.

Osta Foreo Issa Hybrid Brush Head KICKSiltä

Foreo Issa Hybrid Brush on erikoissuunniteltu hammasharja, joka sekä puhdistaa hampaasi että hieroo miellyttävästi ikeniäsi. Vallankumouksellisen muotoilunsa ansiosta Issa Hybrid Brush Head puhdistaa sekä hampaat että ikenet hellävaraisesti ja tehokkaasti: näin se jatkuvasti käytettynä parantaa suuhygieniaa, tuo suuhun raikkaamman tunteen sekä vähentää plakkia, hammaskiveä ja reikiä. Foreo Issa Hybrid Brush Headissa on ainutlaatuinen yhdistelmä PBT-polymeeri- ja silikoniharjaksia, jotka puhdistavat hampaat ja ikenet hellävaraisesti mutta samalla tehokkaasti. Foreo Issa Hydbrid Brush Head on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, ja sitä voidaan käyttää kahdesti päivässä.

Osta Foreon ihonhoitotuotteet KICKSiltä

Innovatiiviseen muotoiluun ja teknologiaan perustuvan kehittyneen ihonhoidon lisäksi Foreo tarjoaa myös ihonhoitotuotteita, jotka soveltuvat kaikille ihotyypeille. KICKSiltä löydät muun muassa Foreon kasvonaamioita, arkkinaamioita, puhdistustuotteita ja seerumeita, jotka on kehitetty käytettäviksi yhdessä Foreon kotikäyttöön tarkoitettujen laitteiden kanssa. Voit käyttää Foreon ihonhoitotuotteita kuitenkin myös ilman hoitolaitteita.

25 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2022Asiakaspalvelu puh. 09-3489331