Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Hugo Now EdT 75 ml
Hugo Now EdT 75 ml
Hugo Now EdT 75 ml
Hugo Now EdT 75 ml
Hugo Now EdT 75 ml
UUTUUS

Hugo Now EdT 75 ml

Hugo Boss

HUGO NOW on huurteisen raikas tuoksu, joka sisältyy Aromatic Watery -tuoksuperheeseen.
64,60 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Hugo Now EdT
p94011290
v94011292
Hugo Boss
EUR
64.6

Lisätietoja

HUGO NOW on huurteisen raikas tuoksu, joka sisältyy Aromatic Watery -tuoksuperheeseen. Ensituoksussa mausteinen kardemumma yhdistyy pirskahtelevaan sitruunan kuoreen, joka antaa tuoksulle keveyttä ja raikkautta. Raikkaus jatkuu sydäntuoksussa, jossa se saa seurakseen aromaattisia laventelin vivahteita. Viilentävä minttu tekee tuoksusta jäisen raikkaan. Annos miehistä itsevarmuutta, joka saa tarttumaan hetkeen – nyt! Urbaanin maskuliinisessa pohjatuoksussa on tyylikkäitä haitilaisen vetiverin vivahteita, jotka ovat sekä
kylmiä että lämpimiä, maanläheisiä ja hentoja. HUGO NOW kehottaa kantajaansa tutustumaan tuntemattomaan – nyt! Koska tämä hetki on kaikki, mitä sinulla on.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331