Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Tilaa viimeistään 18.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee Postin lähetyksiä). Lue lisää >>

Checks and Balances Frothy face wash 150 ml

Checks and Balances Frothy face wash 150 ml

Origins

Mieto ja vaahtoava kasvojenpuhdistustuote iholle, jossa on sekä kuivia että rasvaisia kohtia. Leväuute ehkäisee liiallista talintuotantoa sekä tasapainottaa ja suojaa kuivia alueita.
19 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Checks and Balances Frothy face wash
p655599
v32941270
Origins
EUR
19

Tuotearvostelut

Jenna | 4.04.2019
Tämä tuote sopii hyvin pintakuivalle sekaiholleni, koska se puhdistaa hyvin mutta ei kuivata ihoani lisää. Tuotteen tuoksu ei ole liian voimakas. Putsari vaahtoaa helposti ja huuhtoutuu nopeasti iholta.
Tiina | 20.03.2018
Myyjä suositteli tätä tuotetta meikinpoistoon minun rutikuivalle iholle. Poisti kai meikin hyvin, mutta jätti ihoni narskuvan kuivaksi eikä tällä voi pestä silmämeikkiä pois, koska kirvelee niin helposti ja paljon. Jää siis minulla käyttämättä. Täysi hutisuositus myyjältä.

Lisätietoja

Mieto ja vaahtoava kasvojenpuhdistustuote iholle, jossa on sekä kuivia että rasvaisia kohtia. Leväuute ehkäisee liiallista talintuotantoa sekä tasapainottaa ja suojaa kuivia alueita. Turmaliini irrottaa likaa ja rasvaa iholta. Tuloksena on miellyttävän raikas ja puhdas iho, joka ei tunnu kireältä tai kuivalta. Käyttö: Ota pieni määrä tuotetta kämmenelle, lisää haaleaa vettä ja vaahdota. Puhdista kasvojen iho silmänympärysaluetta välttäen ja huuhtele sitten huolellisesti. Voidaan käyttää sekä aamuisin että iltaisin. Sopii parhaiten sekaiholle.
Koko:150 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331