Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Even Better Eyes Dark Circle Corrector 10 ml

Even Better Eyes Dark Circle Corrector 10 ml

Clinique

Tummia silmänympäryksiä vaalentava silmänympärysvoide, joka vaalentaa näkyvästi koko silmien aluetta ja tekee katseesta kirkkaan ja levänneen näköisen.
48 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Even Better Eyes Dark Circle Corrector
p157281
v79652863
Clinique
EUR
48

Lisätietoja

Tummia silmänympäryksiä vaalentava silmänympärysvoide, joka vaalentaa näkyvästi koko silmien aluetta ja tekee katseesta kirkkaan ja levänneen näköisen. Viilentävästi hierova levitin auttaa vähentämään turvotusta. Silmälääkärien testaama.
Levitä kaksi kertaa päivässä silmänympärysalueelle. Käytä päivän aikana aina tarvittaessa. Ota pieni määrä tuotetta ja anna levittimen liikkua edestakaisin liikkein silmänalusella. Levitä ylimääräinen voide ihoon sormin. Tasoita koko kasvojen sävyä käyttämällä tuotetta Even Better Clinical Dark Spot Corrector -tuotteen kanssa. Käytä yhdessä muiden Even Better -tuotteiden kanssa.
Koko:10 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331