Hajuvesitrendit 2018: ekologisuus, unisex ja persoonallisuus - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään
Hajuvesitrendit 2018: ekologisuus, unisex ja persoonallisuus

Hajuvesitrendit 2018: ekologisuus, unisex ja persoonallisuus

Millainen on vuoden 2018 tuoksu? Ekologinen, unisex ja persoonallinen kerroksittain! KICKS kertoo kaiken, mitä sinun tulee tietää tämän hetken kuumimmista tuoksutrendeistä.
Jaa

Persoonallisuutta kerros kerrokselta

Persoonalliset tuoksunuotit ja pienemmät tuoksumerkit ovat kasvattaneet viime aikoina suosiotaan. Yksi tapa oman ja ainutlaatuisen tuoksun luomiseen on niin kutsuttu layering eli kerrostaminen, joka on yksi tuoksumaailman suurimmista trendeistä juuri nyt. Se tarkoittaa, että suihkautat erilaisia tuoksuja toistensa päälle suoraan iholle, ikään kuin kerroksittain. Näin syntyy ainutlaatuinen ja aivan oma tuoksu. Juuri kerrostaminen ja henkilökohtaiset tuoksuyhdistelmät ovat ruotsalaisen N.C.P. Olfactives -merkin kulmakivi. Sarjan seitsemän unisex-tuoksua edustavat seitsemää eri tuoksuperhettä: sitruksista, hedelmäistä, kukkaista, fougèrea, chypreä, puumaista ja itämaista. Niitä voi sekoitella mielensä mukaan.

Unisex – ei miehistä tai naisellista

Kauneusmaailman viimeisen vuoden aikana jälleen valloittanut unisex-trendi löi läpi ensimmäistä kertaa 1990-luvulla, kun Calvin Kleinin CK One -tuoksuklassikko lanseerattiin ja sekä mies- että naismallit käyttivät samoja CK Jeans -farkkuja. Ajatus siitä, että tuoksut eivät liity sukupuoleen vaan niitä voivat käyttää kaikki, ei toki ole uusi. Vanhojen ranskalaisten parfyyminvalmistusperinteiden mukaan tuoksut eivät ole erikseen naisellisia tai miehisiä, vaan voit itse valita mistä tuoksunuoteista pidät. Ajatonta CK One -tuoksua on nyt saatavilla useana eri versiona, jos haluat klassisen tuoksun pienellä päivityksellä.

Luonnollisuus ja ekologisuus

Luonnollisten ja ekologisten vaihtoehtojen kysyntä kasvaa jatkuvasti. Ekologisten tuoksujen valmistus on haasteellista, jos niiden halutaan olevan yhtä korkealaatuisia kuin perinteisten, synteettisesti valmistettujen tuoksujen. Eräs erityisen hyvin onnistunut valmistaja on ranskalainen 100 Bon, joka valmistaa tuoksunsa pelkästään luonnollisista ainesosista. Koko valmistusprosessissa otetaan huomioon ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys sekä noudatetaan ranskalaista käsityö- ja parfyyminvalmistusperinnettä. Pakkaukset on suunniteltu niin, että ne kuormittavat ympäristöä mahdollisimman vähän, ja kaikki pullot ovat uudelleentäytettäviä. Kaikki 100 Bonin tuoksut ovat myös unisex-tuoksuja, aivan vallitsevan trendin mukaisesti!

Jaa

Lue lisää

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024