Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of your eyes: kevään silmämeikkitrendit

Nyt kaikki huomio silmiin! Kevätmuotinäytöksissä nähtiin sekä intensiivisiä pinkin ja oranssin sävyjä että koukuttavaa kimallusta ja riehakkaita rajauksia. Näitä kannattaa kokeilla!

Kaunis ”glow” kasvoillesi – hehkuva iho kuorinnalla

Asiantuntijavinkki
Tuo kylpyhuonekaappiisi klassisen raekuorinnan seuraksi happoihin perustuvia kuorintatuotteita. Tehokkaat hapot luovat iholle upeaa hehkua – ja sopivat kaikille ihotyypeille!

Kansainvälinen naistenpäivä: erityishuomiota kaikille naisille

Kansainvälisenä naistenpäivänä kunnioitamme ja ylistämme erityisen paljon kaikenikäisiä naisia ympäri maailmaa. Tiesitkö, että päivä sai alkunsa jo vuonna 1910, ja vuodesta 1975 alkaen päivä on ollut YK:n teemapäivälistalla? Päätimme huomioida päivän kertomalla lyhyesti taustaa muutaman suositun ja menestyneen brändimme takana, jotka kaikki ovat naisten perustamia.

Viisi syytä, miksi rakastaa kuivashampoota

Asiantuntijavinkki
Kuivashampoo on monikäyttöinen hiustuote: sen käyttäminen säästää aikaa, tuo hiuksiin lisää volyymia ja rakennetta, raikastaa ja joskus jopa sävyttää hiuksia. Tässä vinkkimme, miten saat kaiken hyödyn irti kuivasampoostasi!

Huulten uudet lempikynät

Asiantuntijavinkki
Uuden sukupolven runsaspigmenttisiä huulipunakyniä on hauska ja helppo käyttää. Me kerromme miksi!

Kuumin ihonhoitotrendi: kultaa & kimallusta kasvonaamioissa

Asiantuntijavinkki
Kasvonaamiot ovat kiistatta ihonhoidon tähtituotteita juuri nyt – siitä kertoo vaikkapa Instagramissa julkaistujen erilaisten naamio-selfieiden määrä! Nämä naamiot ovat paitsi tehokkaita myös erittäin kuvauksellisia.

Look: The power of purple – liila huulimeikki

Toimi näin
Tumma liila on supertrendikäs väri huulilla – eikä lainkaan niin vaikea, kuin moni luulee!

With a silver lining – silmämeikki hopean ja pastellipinkin sävyissä

Toimi näin
Hohtava hopea ja matta pastellipinkki ovat täydellinen pari silmämeikissä.

KICKSin suuri peitevoideopas – miten peitevoidetta käytetään?

Asiantuntijavinkki
Kun valitset peitevoiteen sävyn oikeaoppisesti ihosi tarpeiden mukaan, ei kukaan huomaa, että sinulla edes on jotain peitettävää! KICKS opastaa, miten voit helposti piilottaa tummat silmänaluset ja muut ihon pienet virheet.

Look: In love with lavender

Toimi näin
Ota kevät vastaan vuodenajan trendikkäimmällä värillä – liilalla. Tämän hetken hallitsevia värejä ovat syreeni, violetti, luumu ja laventeli kaikissa mahdollisissa sävyissään.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331