Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Ihonhoitotrendi: prebiootit & probiootit

Trendi
Yksi tämän hetken kuumimmista kauneustrendeistä on ihon pinnalla elävän hyödyllisen mikroflooran tukeminen. Otamme selvää, miten ihon mikrobiomi toimii ja miksi pro- ja prebiootit saavat sen voimaan paremmin.

Syksyn parhaat meikit MACilta

Trendi
MAC tekee meikkejä muotinäytöksiin ympäri maailman. Brändin meikkitaiteilija Massimo Mazzotta esitteli yksinoikeudella KICKSille kolme lookia, jotka edustavat syksyn kuumimpia trendejä. Minkä sinä valitset?

KICKS Beautyn uudet itseruskettavat tuotteet huolehtivat päivetyksestä

Asiantuntijavinkki
Näppärien ja nopeiden itseruskettavien tuotteiden avulla teet helposti keväisen fuskurusketuksen, joka kestää katseet. Esittelemme neljä uutuutta, jotka täydentävät KICKS Beauty -sarjan suosittua itseruskettavien tuotteiden linjaa.

Skincare favourites: Kaikki ihonhoidon suosikkituotteista

Asiantuntijavinkki
Joka päivä, vuoden ympäri, lanseerataan uusia mielenkiintoisia kosmetiikkatuotteita. Vaan eipä unohdeta luotettavia klassikoita, jotka palvelevat moitteettomasti. Kauan eläköön luottotuotteet!

Ihonhoitoa sinulle, joka haluat saada näkyviä tuloksia

Asiantuntijavinkki
Uudet KICKS Beauty -ihonhoitotuotteet sisältävät aktiivisia ainesosia, jotka todella tehoavat. Me kutsumme uutuuksia nimillä face treatment ja face concentrate – ja autamme sinua valitsemaan ihollesi sopivat koostumukset.

Hiusten uusi paras kaveri: Budgie!

Trendi
Budgie on uusi hiustenhoito- ja muotoilutuotemerkki, joka on saatavana ainoastaan KICKSiltä. Merkin nimi ja keltainen väri tulevat undulaateilta. Myös niistä jokaisella on uniikki tyyli ja oma persoonallisuus – aivan kuten meillä kaikilla.

Näin valitset oikean CC-voiteen It Cosmeticsilta

Asiantuntijavinkki
Onko täydellisen meikkipohjan löytäminen sinusta vaikeaa? Haluatko matan vai heleän lopputuloksen vai jotain siltä väliltä? Ehkä sinulla on iho-ongelmia, ja sopivan tuotteen löytäminen herkälle ihollesi on hankalaa? Tutustu It Cosmeticsin kulttimaineeseen nousseeseen CC-voiteeseen Your Skin But Better CC Cream. Voiteesta on saatavana kolme erilaista versiota. Valmistaudu paljastamaan sisäinen ja ulkoinen kauneutesi!

AHA-, BHA- ja PHA-hapot ihonhoidossa

Asiantuntijavinkki
Koko ihonhoitomaailma puhuu yhtäkkiä hapoista. Saatat todennäköisesti itsekin innostua niiden käytöstä, kun onnistut löytämään hapon, joka toimii ihollasi. KICKS opastaa, miten voit happojen avulla hoitaa ihoasi ja lisätä sen hehkua. Kerromme, mitä sinun tulisi tietää AHA-, BHA- ja PHA-hapoista.

Syksyn trendivärit: huomio huulissa & kynsissä

Trendi
Syksyn trendivärejä ovat punainen, creme, oranssi ja viininpunainen. Jokaisesta värikategoriasta löytyy runsaasti sävyjä, joten mahdollisuuksia on loputtomiin.

Add some plum FOR EXTRA YUM: Luo upea lookki pikkujouluihin

Trendi
Juhlakausi alkakoon! Säväytä pikkujouluissa ja luo upeat klassikolookit kullan, kiiltävien huulten ja kimaltavien luomivärien avulla. Tai toteuta rohkeasti kauden trendimeikki yhdistämällä pinkkiä ja punaista.

Pretty in pink: yhdistä rohkeasti pinkin ja punaisen eri sävyt

Toimi näin
VANHA USKOMUS, etteivät pinkki ja punainen sovi yhteen, joutaa roskakoriin. Kyllä ne sopivat – ja ovat superkuuma väripari juuri nyt!

Opas: löydä paras puuteri ihollesi

Asiantuntijavinkki
Monelle puuteri on todellinen meikkipussin must have -tuote, jonka valinnassa toivottu lopputulos ja oma ihotyyppi ovat tärkeimmät kriteerit. Me autamme sinua löytämään sen oikean.

Näin löydät oikean primerin

Asiantuntijavinkki
Jotta meikkisi levittyisi hyvin ja kestäisi paremmin, tarvitset sen alle pohjusteen. Me kerromme, mikä tuote sopii juuri sinulle!

Täältä löydät koko Marc Jacobsin ihanan Daisy-tuoteperheen

Asiantuntijavinkki
KICKSin päätoimittaja kertoo lisää Marc Jacobsin Daisy-tuoteperheestä, valitse näistä suosikkisi!

Ruusuisia uutuuksia MON|SUN-sarjaan

Trendi
Kotispa-sarja MON|SUN singahti suosioon heti lanseerauksesta. Ylellisestä mutta edullisesta valikoimasta löytyy jokaiselle sopivia hemmottelutuotteita.

Luo iltameikki Buxom-tuotteilla

Toimi näin
Katso miten KICKS-meikkiartisti Lisa luo vain neljässä vaiheessa helpon, nopean ja upean iltalookin Buxom-tuotteilla.

Bagliora, vegaanisia ihonhoitotuotteita Ruotsista

Haastattelu
Perustajilla on itse ollut ongelmia herkän ja ärtyneen ihon ja ihottuman kanssa. Nyt Julia Fors ja Jessica Lundström niittävät menestystä uudella vegaanisella Bagliora-ihonhoitomerkillään.

Maailman parhaat ihonhoitotuotteet

Asiantuntijavinkki
Korealainen K-Beauty-ilmiö on vaikuttanut kauneusmaailmaan jo monta vuotta. Nyt uusia trendikkäitä kauneusrituaaleja syntyy maailman eri kolkissa. KICKS selittää, mitä ne oikein tarkoittavat.

Kesän suuri aurinkovoideopas 2020

Asiantuntijavinkki
KICKSin suuri aurinkosuojaopas auttaa sinua nauttimaan paisteisista päivistä turvallisesti. Selvitimme suojakertoimien salat ja autamme sinua löytämään oikeat tuotteet auringon alle!

Rusketu nopeasti

Asiantuntijavinkki
Turvallisin ja nopein päivetys syntyy itseruskettavilla tuotteilla, joiden laajasta valikoimasta löytyy varmasti myös sinulle sopivat koostumukset. KICKS auttaa sinua valitsemaan parhaat päivettäjät!

Asiantuntijoiden vinkit: aurinkovoiteet & itseruskettavat tuotteet

Asiantuntijavinkki
Näillä tuotteilla KICKSin kauneusekspertit varmistavat kauniin ja kestävän päivetyksen.

Trend: Skincare tools

Trendi
Päivitä ihonhoitoasi trendikkäällä ihonhoitovälineellä. Autamme sinua tekemään hyvän valinnan!

Näin Linda Hallberg luo syntymäpäivämeikin

Toimi näin
Linda Hallberg viettää pian syntymäpäiväänsä ja hän on luonut syntymäpäivälookin suosikkituotteillaan, jotka löydät meiltä KICKSiltä. Linda aloittaa Ole Henriksenin ihonhoitotuotteilla ja luo sitten lumoavan ja tehokkaan lookin keskittyen silmiin. Hän käyttää oman tuotemerkin tuotteita - Linda Hallberg, mutta myös suosikkeja It Cosmeticsilta, The BrowGalilta, IsaDoralta, Dependiltä, Björn Axéniltä ja Le Labolta. Katso yllä olevasta videosta, kuinka hän luo syntymäpäivälookin askel askeleelta!

Parhaat kasvonaamiot 2020, jotka tehoavat yöllä

Asiantuntijavinkki
Yö on parasta ihonhoitoaikaa. Kun sinä nukut, yönaamio tekee työtään – pintaa syvemmällä, jotta ihosi heräisi hehkeänä uuteen päivään. Me kerromme, miten se tapahtuu. Kauniita unia!

Tähtien meikkiartisti: ”Meikki antaa itseluottamusta!”

Haastattelu
Buxomin meikkitaiteilija Ash K Holm meikkaa tähtiä Hollywoodissa, ja hänen vakioasiakkaitaan ovat muun muassa Kim ja Khloe Kardashian. Hän kertoo KICKSille kuumimmista trendeistä punaisella matolla.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331