Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
Superhero™  Mascara Black
ONLY AT KICKS

Superhero™ Mascara Black

IT Cosmetics

Superhero Mascara on ripsiesi supersankari. Käsittämättömän paljon volyymia ja pituutta ripsille vain yhdellä kerroksella.
25 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Superhero™ Mascara
p90510721
v90510722
IT Cosmetics
EUR
25

Tuotearvostelut

Satu | 18.08.2019
Hypen vuoksi odotukset olivat korkealla, mutta tuote oli täydellinen pettymys. Ripset olivat paakkuiset ja suttuiset. Käytän tätä alaripsiin, jolloin alaripset tulevat mustiksi, tuuheiksi, mutta ei tee pituutta.
Riitta | 16.08.2019
Allergisoi. Mikään ripsiväri ei ole koskaan ennen kutittanut, mutta tästä tuli hirveä kutina enkä uskalla käyttää pidempään ettei tule jotain muita oireita. Pettymys.
Lilli | 2.06.2019
Ei vastannut tosiaankaan hypetystä. Kuivui parissa viikossa ihan tönköksi, paakkuntui ja varisi. Harmi.

Lisätietoja

Superhero Mascara on ripsiesi supersankari. Käsittämättömän paljon volyymia ja pituutta ripsille vain yhdellä kerroksella. Sisältää polymeerejä, kollageenia, biotiinia, proteiineja ja peptidejä. Elastic Stretch -teknologia mahdollistaa näyttävän katseen, pidemmät ja kauniisti kaarevat ripset. Ero on käsinkosketeltava. Lash-Changing Power Brush -harja ylettyy jokaiseen ripseen. Sinä pystyt kaikkeen, nyt siihen pystyy myös maskarasi!
Aloita ripsivärin levitys ripsien tyvestä ja pyyhkäise väriä ripsien kärkeen saakka. Kerrostamalla saat näyttävämmän lopputuloksen.
Koko:9 ml
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331