Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Jade Roller Pink
Kampanja -20%

Jade Roller Pink

KICKS Beauty

Yksinomaan aidosta jadekivestä valmistettu jaderulla on ihanteellinen työkalu kasvohierontaan. Jaderullalla hieromisella on monia etuja.
19,60 €
24,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Jade Roller Pink
p90520629
v90520630
KICKS Beauty
EUR
19.6

Tuotearvostelut

Aada | 7.08.2019
Ihan kiva, rentouttaa ja auttaa poistamaan turvotusta kasvoilta. Ihana varsinkin aamuisin! Miinusta korkeasta hinnasta, tuote on halvan tuntuinen, kevyt ja natisee käytössä.
Tiina | 3.07.2019
Kaunis tuote! Viilentää kasvoja ihanasti, varsinkin jos laittaa yöksi jääkaappiin. Kitisee vähän, mikä tekee rollerista halvan oloisen, mutta muuten olen ollut tyytyväinen. Mielestäni ihoni on jo vähän tasoittunut ja se näyttää hehkuvammalta, vaikka olen käyttänyt tätä vasta noin viikon.
Libra | 13.05.2019
Niin kaunis tuote, että sen voi huoletta unohtaa lojumaan pöydälle seuraavaa käyttöä varten. Toimiva tuote jolla saa hyvin hierottua kasvoja ja kaulan aluetta. Viilennettynä auttaa hyvin silmäpusseihin.

Lisätietoja

Yksinomaan aidosta jadekivestä valmistettu jaderulla on ihanteellinen työkalu kasvohierontaan. Jaderullalla hieromisella on monia etuja. Se stimuloi verenkiertoa, mikä saa ihon hehkumaan kauniisti. Se viilentää ja rauhoittaa ihoa ja vähentää turvotusta. Jaderulla kiinteyttää kasvojen lihaksia ja tasoittaa ihon rakennetta.
Käyttö:
Liu'uta jaderullaa kevyesti kasvoilla vastakkaisiin suuntiin. Sinun ei tarvitse käyttää voimaa.
Silmät: käytä pientä rullaa kasvojen alla ja rullaa silmän sisäkulmalta korvia kohti.
Otsa: aseta suuri rulla hellävaraisesti otsan keskelle ja rullaa ylöspäin tai sivuille kohti hiusrajaa ja korvia.
Posket ja leuka: käytä pientä tai suurta rullaa. Rullaa leuasta ylöspäin poskia ja korvia kohti. Jatka samalla tavalla rullaten ulospäin leuasta ja ylöspäin korvia kohti.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331