Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

KICKS goes live – seuraa mukana! Oli LIVE-lähetyksessämme sitten vieraita tai KICKSin omia kauneuseksperttejä, jokainen show on taatusti viihdyttävä, opettavainen ja inspiroiva. Annamme vinkkejä ja testaamme, vastaamme kysymyksiin ja opastamme. Millaisella maskaralla luot näyttävimmät ripset? Paras seerumi ihotyypillesi? Neuvot kestävän manikyyrin tai kampauksen luomiseen? Tai parhaat vinkit tuoksuvalikoimasi täydentämiseen? Älä jää paitsi LIVE-lähetyksistämme ja liity seuraamme kauneuden maailmaan! Vastaamme mielellämme liven kommenttikentässä esitettyihin kysymyksiin, joten kysy pois!

19.5. klo 19.00 Let’s Glow with Eevis Liedes & Kriselda Mustonen

 

Tule mukaan seuraamaan, kun meikkitaiteilija Eevis Liedes ja Wellness-vaikuttaja Kriselda Mustonen paljastaa vinkkinsä ja suosikkituotteensa Lumenelta, joilla he taikovat luonnollisen hehkuvan kesämeikin!

• Kysy kysymyksiä Lumene-asiantuntijoilta!
• Eksklusiivisia tarjouksia!
• Kilpailu!

Tätä et halua missata - nähdään 19. toukokuuta klo 19.00 osoitteessa kicks.fi!

Spring Glow with Sini Savolainen

 

Katso täältä kaikki livessä käytetyt tuotteet
Säteilevä some-vaikuttaja Sini Savolainen kertoo, miten saavutat täydellisen hehkuvan ihon! Talven jälkeen kasvot kaipaavat kirkastusta ja virkistystä, ihotyypistä riippumatta. Katso täältä, mitä 21. huhtikuuta KICKS LIVEssä puhuttiin ja löydä sinun ihollesi parhaat vinkit.

All About the Eyes

 

Katso täältä kaikki livessä käytetyt tuotteet
24. maaliskuuta KICKS LIVEssä vieraanamme oli KICKSin asiantuntija ja meikkitaiteilija MARIA KALLIOKOSKI. Katso kuinka Maria Kalliokoski luo kuvankauniin silmämeikin ja jakaa parhaat kulmakarvavinkkinsä!

 

Spring Makeup Tutorial by Valtteri Sandberg

 

Katso täältä kaikki livessä käytetyt tuotteet
Lifestyle- ja kauneusvaikuttaja Valtteri Sandberg luo helpon ja katseen vangitsevan kevätlookin suosikkituotteillaan, jota värejä kaihtava meikkaajakin haluaa testata. Katso kuinka Valtteri peittää ihon epäpuhtaudet ja jakaa parhaimmat meikkivinkkinsä.

Winter Skincare tips by Maria Kalliokoski

 

Katso täältä kaikki livessä käytetyt tuotteet
27. tammikuuta KICKS LIVEssä vieraanamme oli KICKSin asiantuntija ja meikkitaiteilija MARIA KALLIOKOSKI. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule mukaan kuuntelemaan ja katsomaan vinkkejä talvi-ihon hoitoon!

 

Holiday Look by Maria Kalliokoski

 

Katso täältä kaikki livessä käytetyt tuotteet
9. Joulukuuta KICKS LIVEssä vieraanamme oli KICKSin asiantuntija ja meikkitaiteilija MARIA KALLIOKOSKI. Ota hetki aikaa itsellesi ja tule mukaan inspiroitumaan juhlakauden meikkivinkeistä ja säihkyvän meikin saloista!

 

Makeup Tutorials & Unboxing Maryam Razavin ja Patisse A Lodyn kanssa

 

Katso täältä kaikki livessä käytetyt tuotteet
Maryam Razavi ja Patisse A Lody olivat KICKS LIVE vieraanamme 11. marraskuuta. Katso kun Maryam luo mallimaailmasta tutun meikkipohjan, kun taas Patisse keskittyy vahvemman meikin tekemiseen. Lisäksi he esittelevät joulukauden upeita adventtikalentereita. Tutustu Maryamin ja Patissen parhaimpiin kauneusvinkkeihin ja katso KICKS LIVE!

KICKS LIVE -MEIKKITUTORIAALI SARA SIEPIN KANSSA

 

Katso täältä kaikki livessä käytetyt tuotteet
14. lokakuuta vieraanamme oli SARA SIEPPI KICKS LIVEssä. Katso kun hän luo trendikkään syyslookin ja kuinka Sara luo kuulaan meikkipohjan sekä luonnollisen hohtavan huulimeikin. Tutustu Sara Siepin parhaimpiin kauneusvinkkeihin ja katso KICKS LIVE!

  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus
  • Tuotenäytteitä
    Tuotenäytteitä

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Tuotenäytteitä kaupan päälle

Osoitteessa kicks.fi voit valita mikäli haluat saada kaksi tuotenäytettä jokaisen ostoksesi yhteydessä.

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331