Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Otathan huomioon, että 11.11. alkava Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan

Cica Sensitive Cleanser B250ml R18 250 ml

Cica Sensitive Cleanser B250ml R18 250 ml

Kiehls

Centella Sensitive Facial Cleanser sisältää Centella asiatica -uutetta. Se puhdistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä vahvistaa ihon luontaista suojaa.
30 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Cica Sensitive Cleanser B250ml R18
p90718098
v90718099
Kiehls
EUR
30

Lisätietoja

Centella Sensitive Facial Cleanser sisältää Centella asiatica -uutetta. Se puhdistaa, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa sekä vahvistaa ihon luontaista suojaa. Kasvojenpuhdistusainetta levitetään kuivalle iholle. Se voidaan huuhdella vedellä tai poistaa vanulapulla. Centella Asiatica on tärkein ainesosa Centella Sensitive Facial Cleanser -tuotteessa. Kasvi tunnetaan myös nimellä rohtosammakonputki. Aasiassa sitä kutsutaan tiikeriyrtiksi, sillä legendan mukaan tiikerit hieroivat haavojaan kasvia vasten niiden parantamiseksi. Kasvia on käytetty vuosisatoja sen ihoa rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi.
Kiehl's Cica Sensitive Cleanser B250ml. Denne formel inneholder Centella Asiatica-ekstrakt og renser huden, samtidig med at den fukter, beroliger og styrker hudbarrieren.
Ansiktsrensen skal påføres på tørr hud og kan enten skylles av med vann eller tørkes av med en tørr bomullsdott.
Centella Asiatica-planten er nøkkelingrediensen i vår Centella Sensitive Facial Cleanser. Denne planten er kjent som tigerurt, da legenden sier at tigere i Asia gned sårene sine mot planten for å pleie og styrke huden. Den er brukt tradisjonelt i flere hundre år på grunn av sine beroligende egenskaper for huden.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331