Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Rosa Artica Cream 50 ml

Rosa Artica Cream 50 ml

Kiehls

Rosa Arctica on anti-age-voide, joka tekee ihosta terveen näköisen ja heleän. Se sisältää Bulgarian vuoristossa kasvavan Haberlea Rhodopensis -kukan uutetta.
52,50 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Rosa Artica Cream 50 ml
p883640
v43319599
Kiehls
EUR
52.5

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Rosa Arctica on anti-age-voide, joka tekee ihosta terveen näköisen ja heleän. Se sisältää Bulgarian vuoristossa kasvavan Haberlea Rhodopensis -kukan uutetta. Tämä mahtava kukka voi selvitä jopa 31 kuukautta erittäin kuivissa oloissa ja alkaa kukkia taas, kun se saa vettä. Rosa Arctica -voide sisältää tästä harvinaisesta kukasta tarkasti valikoituja ravitsevia aineita. Runsas ja täyteläinen koostumus kosteuttaa välittömästi, ja tuotetta voidaan käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Käytä kaksi kertaa päivässä ja saat sileämmän, kiinteämmän ja kosteutetun ihon.
Koko:50 ml
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331