The Concentrate Face Serum 30 ml - La Mer - KICKS
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

Tuote lisättiin ostoskoriin

Henkilökohtainen tarjous ei ole aktivoitu
Voimassa viimeistään

La Mer The Concentrate Face Serum 30 ml

425 €

Online status - Vain muutama jäljellä!
Tuote saattaa löytyä myymälästä
Tuote saattaa löytyä toisesta myymälässä. Etsi ja valitse myymälä
{0} jäljellä ilmaiseen toimitukseen
29,00 € jäljellä ilmaiseen toimitukseen
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus

Om produkten

Gör så här

Ingredienser

Ominaisuudet

Tutustu tehoseerumiin, joka vahvistaa, tasapainottaa ja rauhoittaa ihoa. Ympäristön rasitukset, kuten saasteet, voivat aiheuttaa ihossa joka päivä tulehduksia, jotka ovat ennenaikaisten ja näkyvien ikääntymisen merkkien suurin aiheuttaja. Ihon suojakerrosta vahvistava ja antioksidanttisesti vaikuttava The Concentrate on tupla-aseesi näitä päivittäisiä ärsyttäviä tekijöitä vastaan. Tiivistetty Miracle Broth™ – supervahva muoto tehokkaasta eliksiiristämme – auttaa häivyttämään näkyviä tulehduksen merkkejä ja rauhoittamaan ihoa näkyvästi, jotta iho voi keskittyä luontaiseen uudistumiseen. Kun tuotetta käytetään päivittäin, ihosta tulee vahvempi*, tasapainoisempi ja näkyvästi rauhoittunut. *Ihon luonnollinen suojakerros vahvistui huomattavasti jo 14 päivässä. (Kliininen tutkimus, johon osallistui 23 naista.)
Iho altistuu joka päivä ympäristön rasituksille ja saasteille, jotka voivat haurastuttaa ihoa ja aiheuttaa tulehdusta – tämä on ennenaikaisten ikääntymisen merkkien suurin aiheuttaja. The Concentrate lisää ylimääräisen suojaavan kerroksen kosteusvoiteen alle, mikä vahvistaa ihon suojakerrosta ja suojaa ihoa saasteilta ja vapaiden radikaalien aiheuttamilta vaurioilta uuden antioksidanttisen tehon avulla.

Tarvistetko apua?

Kysy kosmetologeiltamme!

Kerro muille mitä pidit!
Logga inja ole ensimmäinen, joka arvostelee tämän tuotteen.

Ei arvosteluja

0.0
Perustuu 0 arvosteluun.
Lue lisää
Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2024