Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti. Tilaa viimeistään 12.12. ja saat paketit ennen joulua (koskee PostNord kirjelähetyksiä).

Pro Longwear Concealer NC25

Pro Longwear Concealer NC25

MAC

Kevyt ja nestemäinen peitevoide tuottaa keskivoimakkaan tai voimakkaan peittävyyden sekä kauniin luonnollisen mattatuloksen. Värin säilyttävä koostumus kestää kauniina jopa 15 tuntia.
26,50 €
NC25
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Pro Longwear Concealer
p864555
v44596906
MAC
EUR
26.5

Tuotearvostelut

Ilona | 1.12.2019
Jo kolmas purkki menossa ja edelleen tämä on luottotuotteeni niin arkeen kuin juhlaan. Levittyy täydellisesti, peittää täydellisesti ja kestää täydellisesti.
Kaarina | 22.10.2019
Paras peitevoide, mitä olen kokeillut. Todella peittävä, ei pakkaudu juonteisiin pahasti, kestävä ja ei näytä liian pakkelimaiselta. Ainut miinus on pakkaus, sillä lasipullosta on vaikea säännöstellä tuotteen saantia.
Anne | 3.10.2019
Yllättävän hyvä tuote. Antaa luonnollisen lopputuloksen. Ei pakkaudu juonteisiin, vaikka minulla ikää lähes 50v. Levittyy hyvin.

Lisätietoja

Kevyt ja nestemäinen peitevoide tuottaa keskivoimakkaan tai voimakkaan peittävyyden sekä kauniin luonnollisen mattatuloksen. Värin säilyttävä koostumus kestää kauniina jopa 15 tuntia. Auttaa peittämään ja korjaamaan tummia silmänalusia ja pigmenttihäiriöitä. Pakattu läpikuultavaan lasipulloon, jossa on mattamusta pumppu.
KICKS Beauty Awards 2016 -voittaja: Paras nestemäinen peitevoide.
KICKS Beauty Awards 2018 -voittaja: paras peitevoide
Ihotyyppi:Kuiva
Peittävyys:Puolipeittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331