Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt tarjoamme ilmaisen toimituksen myymälään. Huomioithan, että Postin lakko voi vaikuttaa tilausten toimitusaikaan.

Mineralize Skinfinish Natural Give Me Sun
Mineralize Skinfinish Natural Give Me Sun

Mineralize Skinfinish Natural Give Me Sun

MAC

Ylellinen, huolella valmistettu mineraalipuuteri, joka saa aikaan moniulotteisen ja luonnollisen mattatuloksen. Täydellinen kirkas peittävyys.
36,50 €
Give Me Sun
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Mineralize Skinfinish Natural
p649314
v43137769
MAC
EUR
36.5

Tuotearvostelut

Noora | 5.06.2019
Maailman paras kivipuuteri, joka muuten kestää! Käytän joka päivä ja on kestänyt jo monia kuukausia, eikä pohjaa näy. Sopii ihan kaikille ihotyypeille, mutta rasvoittuvalle ihotyypille suosittelen käyttämään mattasempaa irtopuuteria t-alueelle. Itse käytän sävyä medium golden, joka on täydellinen väri keltapohjaiselle vähän ruskettuneelle iholle. Jättää luonnollisen samettisen, ei yhtään kuivan pinnan iholle, rakastan! Joka euron arvoinen.
Anna | 9.05.2019
Ihana puuteri! Käytän tätä erityisesti bronzerina, kesällä sävyssä give me sun ja muutoin sävyssä medium deep. Tällä saa luonnollisen lopputuloksen.
Anni | 7.04.2019
Vakio puuterini. Sopii hyvin meikkivoiteen päälle vähentämään kiiltoisuutta, mutta ei kuitenkaan jätä ihoa liian mataksi. Pysyvyys voisi olla parempikin.

Lisätietoja

Ylellinen, huolella valmistettu mineraalipuuteri, joka saa aikaan moniulotteisen ja luonnollisen mattatuloksen. Täydellinen kirkas peittävyys. Käytetään meikkivoiteen kiinnittämiseen tai meikin korjaamiseen päivän aikana. Uusi kaareva pakkaus, jossa on mukana peili.
Ihotyyppi:Kuiva
Sävy:Ruskea
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331