Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Prep + Prime Fix +
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta.
20,50 €

Tuotearvostelut

Marie | 5.11.2018
Suihkepullo ei toiminut odotetulla tavalla. Painaessa tuotetta ulos tuli pullosta vain kova vesisuihke eikä sumua niinkuin olisi kuulunut. Yritin monta kertaa mutta lopulta keksin siirtää tuotteen tyhjään hiushoitopulloon jossa oli toimiva sumutin... tuote on muuten ollut ihan ok mutta epäkunnossa oleva pullo ei ihan ollut se mitä odotin.
H | 4.11.2018
Ihana. Käytän tätä kun meikkipohjani on valmis vähän kuin ”sulattamaan” kaiken yhteen ja viemään puuterimaisuutta pois. Käytän myös meikin korjaamiseen, jos päivän mittaa täytyy lisätä jotain esim meikkipohjaan niin suihkutan tätä jolloin pohja muuttuu muokattavammaksi. Ja toimii myös jos haluaa highlighterista todella kirkkaan, voi suihkuttaa siveltimeen ja märällä siveltimellä laittaa highlighterin.
Aino | 26.06.2018
Maineensa arvoinen, monikäyttöinen suihke. Jotenkin on hauskaa, että Kicksin ”palkinto” parhaalle meikinkiinnityssuihkeelle meni tälle, vaikkei tätä siihen ole varsinaisesti edes tarkoitettu — toki FIX+ toimii sellaisessakin käytössä. Pidän esimerkiksi Urban Decayn All Nighter-setting spraystä paljon enemmän, kun puhutaan meinin kiinnittämisestä, mutta meikin alle (eli juuri siihen, mihin nimensäkin mukainen FIX+ Prep + Prime on tarkoitettu) valitsisin tämän.

Lisätietoja

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta. Kaiken kruunaa raikas, luonnollinen ja energiaa antava sugipuun tuoksu. Saa ihon hehkumaan meikin alla. Suihkuta iholle – iho suorastaan janoaa sitä.
KICKS Beauty Awards 2017 ja 2018 -voittaja: paras meikinkiinnityssuihke
Koko:100 ml
Ihotyyppi:Rasvoittuva|Sekaiho|Herkkä|Ikääntynyt|Normaali|Ongelmaiho|Kuiva
Sävy:Transparentti
Lopputulos:Neutral
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331