Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Prep + Prime Fix +
Prep + Prime Fix +

Prep + Prime Fix +

MAC

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta.
20,50 €

Tuotearvostelut

Jenni | 24.04.2018
Kosteuttava, raikas suihke. Käytän tätä mieluiten meikkipohjassa ennen meikkivoiteen levittämistä.
Niina | 10.03.2018
tuote kosteuttaa ihoa sopivasti ja tuo luonnollisen hehkun iholle ja meikkipohjaan
Julia | 10.03.2018
Jos kaipaat kosteutta kasvoille on tämä erinomainen valinta, haet sitten tuotetta pohjustukseen tai heleyttämään meikkiä. Suihku on hienojakoinen ja hajuton mistä iso plussa. Vaikka tämä tuokin iholle raikkautta ja heleyttä ei sen kiinnitysvoima setting spraynä ole kovin ihmeellinen. Sopii parhaiten kevyen ja luonnollisen meikin kaveriksi mutta mikäli toivoo kestoa ja kunnon kiinnitysvoimaa raskaamman meikin kaveriksi, kannattaa vaihtoehtoja vielä selata.

Lisätietoja

Pirskahteleva vesimäinen annos vitamiineja ja kivennäisaineita. Sisältää runsaasti rauhoittavia ainesosia, kuten vihreän teen uutetta ja kurkku-uutetta. Kaiken kruunaa raikas, luonnollinen ja energiaa antava sugipuun tuoksu. Saa ihon hehkumaan meikin alla. Suihkuta iholle – iho suorastaan janoaa sitä.
KICKS Beauty Awards 2017 ja 2018 -voittaja: paras meikinkiinnityssuihke
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331