Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Christmas Calendar! Kauneudenhoitosuosikit -50%, joka päivä jouluun asti

Lip Balm

Lip Balm

La Mer

Huulten iho on ohuempi kuin muualla kasvoissa, ja ne ovat käytännössä puolustuskyvyttömiä tuulen, lämpötilan ja erityisolosuhteiden pienillekin muutoksille.
59,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi
Lip Balm
p90570168
v90570169
La Mer
EUR
59.9

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Huulten iho on ohuempi kuin muualla kasvoissa, ja ne ovat käytännössä puolustuskyvyttömiä tuulen, lämpötilan ja erityisolosuhteiden pienillekin muutoksille. The Lip Balm on ylellinen ja intensiivisesti korjaava koostumus, joka pehmentää, helpottaa oloa ja auttaa elvyttämään todella kuivia huulia. La Merin ravinteikas Miracle Broth™ -koostumus uudistaa herkkää huulten aluetta, kun taas patentoitu Lip Lipid Complex antaa kosteutta ja vahvistaa huulten kosteussuojaa lisävaurioiden estämiseksi. Makuna viileä, virkistävä minttu.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331