Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1W1 Bone
Double Wear Stay-In-Place Makeup 1W1 Bone
Kampanja -20%

Double Wear Stay-In-Place Makeup 1W1 Bone

Estee Lauder

Double Wear Stay-in-Place Makeup peittää kaikki epätasaisuudet täydellisesti. Erittäin hyvä peittävyys ja kestävyys. Kestää koko päivän ajan ulkonäön muuttumatta.
40 €50 €
1W1 Bone
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Marsku | 11.12.2018
Minulla on sekaiho, joka alkaa kiiltelemään päivän mittaan. Tämä tuote pysyy, kuten luvattiin ja peittää ihon epätasaisen sävyn. Tuotesävy Fresco oli sopiva minun punapohjaiselle iholleni. Mutta tuote jämähtää ihoon, näyttää paksulta vaikka ei tunnu siltä ja ennen kaikkea korostaa ihollani joka ikisen ihohuokosen. Ilmejuonteet silmien ympärillä eivät korostu, mutta ihohuokoset voisin vaikka laskea. :( Olen kokeillut kahdella eri primerilla ja myös kosteuttavammalla päivävoiteella, mutta ei ole vaikuttanut lopputulokseen. Tämä ei harmikseni sopinut minun iholleni.
Susa | 4.12.2018
Tuote pysyy kasvoilla kauniina pitkään. Illalla kun baariin laittaa ja aamulla krapulassa kun herää on meikkivoide edelleen hyvännäköisenä kasvoilla! EI sovi yhtään kuiville kasvoille ja itse kuorin iholta kuivat kohdat huolellisesti ennen tämän meikkivoiteen käyttöä. Myös kosteutus muistettava alla. Sormilla tai siveltimellä en suosittele levittämään, sillä ei levittäydy tasaisesti. Tasaisen lopputuloksen olen saanut parhaiten beatyblenderillä.
Emilia | 22.10.2018
Tämä on monen tuttunikin meikkipussin vakkarituote, mutta itselläni ei toiminut. Ei levittynyt vaivattomasti ja tasaisesti, vaan tarrasi kuiviin kohtiin. On kyllä peittävämmästä päästä, mutta omistan peittävempiäkin meikkivoiteita. Tuntuu paksulta ja raskaalta iholla.

Lisätietoja

Double Wear Stay-in-Place Makeup peittää kaikki epätasaisuudet täydellisesti. Erittäin hyvä peittävyys ja kestävyys.
Kestää koko päivän ajan ulkonäön muuttumatta. Suojaa ihoa suojakertoimella 10. Täydellinen
lopputulos saadaan yhdistämällä peitevoiteeseen ja puuterilla viimeistelemällä.
Kaikille ihotyypeille.
Ravista hyvin ennen käyttöä. Levitetään siveltimellä, sienellä tai sormenpäillä. Voidaan levittää koko kasvoille tai ainoastaan tietyille alueille. Levitä tuotetta kasvojen keskikohdasta ulospäin. Lisää peittävyyttä levittämällä lisäkerroksia.
Ihotyyppi:Rasvoittuva
Peittävyys:Peittävä
Lopputulos:Matte
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331