Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Kirjaudu sisään hyödyntääksesi eksklusiiviset jäsentarjoukset ja kerätäksesi pisteitä ostoksistasi!

Loose Setting Powder Translucent

Loose Setting Powder Translucent

Laura Mercier

Laura Mercier's Loose Setting Powder on valmistettu ranskalaisesta kashmirpuuterista, ja se kiinnittää meikin.
40 €
Translucent

Tuotearvostelut

Jenna | 4.07.2018
Hyvä peruspuuteri, joka pitää kasvojen kiiltelyn hyvin kurissa ja saa meikkipohjan pysymään paikallaan pitkään. Pakkaus on todella iso, eli puuterilla on myös hyvä hinta-laatu suhde. Puuteria tarvitsee vain pienen määrän, joten kestää käytössä todella pitkään.

Lisätietoja

Laura Mercier's Loose Setting Powder on valmistettu ranskalaisesta kashmirpuuterista, ja se kiinnittää meikin. Irtopuuterissa on kevyt ja silkkimäinen koostumus, ja sen valoa heijastava ainesosa vähentää juonteiden ja ihon epätasaisuuksien näkymistä ja pitää meikin paikallaan. Ihosta tulee tasainen ja hehkuva. Laura Mercier’s Loose Setting Powderia on saatavana kahta sävyä, jotka ovat Invisible ja Translucent.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2018Asiakaspalvelu puh. 09-3489331