Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Loose Setting Powder Translucent

Loose Setting Powder Translucent

Laura Mercier

Laura Mercier's Loose Setting Powder on valmistettu ranskalaisesta kashmirpuuterista, ja se kiinnittää meikin.
40 €
Translucent

Tuotearvostelut

Ida-Maria | 30.12.2018
Paras kokeilemani puuteri! Pitää meikin paikoillaan koko päivän ilman että tuotetta tarvitsee lisätä kertaakaan. Ei kakkuunnu ja sopii hyvin myös silmänalusille.
Ella | 2.11.2018
Hyvä peruspuuteri, saa meikkipohjan näyttämään hyvältä ja tasaiselta. Pakkaus on iso, joten riittää varmasti pidemmäksikin aikaa.
Milja | 20.10.2018
Muutamaan otteeseen nyt käyttänyt tätä ns. ”baking”-tarkoituksessa ja toimii loistavasti. Kasvot ei kiillä missään vaiheessa päivää ei-toivotusti. Hintansa ja hypetyksensä väärti.

Lisätietoja

Laura Mercier's Loose Setting Powder on valmistettu ranskalaisesta kashmirpuuterista, ja se kiinnittää meikin. Irtopuuterissa on kevyt ja silkkimäinen koostumus, ja sen valoa heijastava ainesosa vähentää juonteiden ja ihon epätasaisuuksien näkymistä ja pitää meikin paikallaan. Ihosta tulee tasainen ja hehkuva. Laura Mercier’s Loose Setting Powderia on saatavana kahta sävyä, jotka ovat Invisible ja Translucent.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331