Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Large Duo Brush #12
ONLY AT KICKS

Large Duo Brush #12

Anastasia

Tässä kaksipäisessä siveltimessä, toinen pää koostuu korkealaatuisista synteettisitä hiuksista ja toinen spooley harjasta.
26 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Anni | 13.05.2019
Tähän asti paras ostamani kulmakarvasivellin. Tekee tarkkaa ja hyvää jälkeä.
Felicia | 29.09.2017
Tämä sivellin on aivan ehdoton! Elintärkeä tuote! Maailman paras! Kestävä laatu, ainutlaatuinen käytettävyys! Aivan omaa luokkaansa muihin siveltimiin verrattuna!
Minna | 19.08.2017
Kulmakarvani eivät voi elää ilman tätä fantastista sivellintä! Se voi vaikuttaa kalliilta, mutta se on todella hintansa arvoinen! Uskomattoman hyvälaatuiset harjakset, jotka eivät harota, vaikka olen varmasti pessyt siveltimeni yli 500 kertaa! Minulla on 2 kpl siltä varalta, että sivellin hukkuu! Toimii täydellisesti Dipbrow’n tai puuterin kanssa! Suosittelen lämpimästi!

Lisätietoja

Tässä kaksipäisessä siveltimessä, toinen pää koostuu korkealaatuisista synteettisitä hiuksista ja toinen spooley harjasta.
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331