Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
  • Ilmainen toimitus yli 29€
    Ilmainen toimitus yli 29€
  • Pisteitä kaikista ostoksista
    Pisteitä kaikista ostoksista
  • Kotiinkuljetus
    Kotiinkuljetus

MEMBERS ONLY! Anastasia Dipbrow Pomades -30% ja Pixi Glow & Retinol Tonics -50%!

MUA Life Brush Collection
MUA Life Brush Collection
MUA Life Brush Collection
MUA Life Brush Collection
MUA Life Brush Collection

Ostetaan usein yhdessä

Morphe MUA Life Brush Collection

Arvio
Hinta
76 €
Etsi tuote myymälästä
Ilmainen toimitus yli 29€ ostoksiin
Ilmainen toimitus yli 29€ ostoksiin
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Kotiinkuljetus
Kotiinkuljetus
MUA Life Brush Collection
p94023525
v94023526
Morphe
EUR
76
Sekoita, pöyhi ja pyyhi omaan tahtiisi tällä 20-osaisella silmä- ja kasvosivellinten kokoelmalla. Pakkaa ne laukkuun ja ota taas esille – kätevä salkkukotelo tekee taiteellisuudesta helppoa missä tahansa. Ja kun nämä beibet kulkevat vierelläsi, ei tekemisillesi ole rajoja — on vain loputtomia tapoja tutkia luovuutta. Joten siitä vain, Morphe-beibi, näytä meille, mistä sinut on tehty.
Kokoelma sisältää:
Pyöreäkärkinen Deluxe-sekoitussivellin (synteettiset harjakset): Hoida kasvoillesi pettämätön ilme tarttumalla tähän all-in-one-sekoitussiveltimeen ja unohtamalla ankara viivanveto.
Leveä kulmikas meikkivoidesivellin (synteettiset harjakset): Meikkivoide, aurinkopuuteri ja varjostusväri ovat tavanneet haastajansa – tämä sivellin löytää kasvojesi joka kolkan ja sulauttaa meikkisi täydellisyyteen.
Tarkka, teräväkärkinen puuterisivellin (synteettiset harjakset): Jauhemaiset meikit voivat aiheuttaa sotkuja, mutta tämä harja pitää linjat puhtaina tarkalla levityksellä, joka pitää värit omilla kaistoillaan.
Kulmikas varjostussivellin (synteettiset harjakset): Tämä hurjaan menoon soveltuva sivellin on valmistettu halimaan leukalinjoja, mukautumaan kaariin ja sekoittamaan täydelliset varjostukset.
Silmänalusten bullet-sivellin (synteettiset harjakset): Levitä silmienaluspeitevoide virheettömästi ja tee yksityiskohtainen häivytys, niin piilotat pitkän eilisillan.
Korostusrajaussivellin (synteettiset harjakset): Hehku vaan, beibi — tämä sivellin pitää korostusvärisi tarkalleen siellä, missä sen pitäisikin olla.
Suuri pyöreä sekoitussivellin (synteettiset harjakset): Esittele mahtisävyjä täydellisesti häivytetyin varjostuksin ja korostuksin – meikki kuin unelma.
Pyöreä sekoitussivellin (synteettiset harjakset): Tämä tiheä pieni sivellin poimii pigmentin ammattilaisen tavoin ja laskee sen sitten paikalleen asiantuntijan tarkkuudella.
Suippokärkinen sekoitussivellin (synteettiset harjakset): Keskity yksityiskohtiin tällä kärkeään kohti kapenevalla siveltimellä, joka silottaa poimuuntuneen meikin luoden tasaiset siirtymät väristä toiseen.
Soikea varjostussivellin (synteettiset harjakset): Pane meikki pakettiin soikealla siveltimellä, joka on suunniteltu kerrostamaan pigmentti elämää suuremmaksi.
Kulmikas peitevoidesivellin (synteettinen): Epätäydellisyyksiäkö? En tiedä, mistä puhut. Tällä peitevoidesiveltimellä on kulmikas reunus, joka sopii mainiosti kermaisten koostumusten levittämiseen virheettömän lopputuloksen luomiseksi.
Teräväkärkinen Deluxe -sekoitussivellin (synteettiset harjakset): Sytytä liekkisi tällä pitkällä, pörröisellä siveltimellä, jolla sekoitat värit pehmeästi ja luot näyttäviä kaaria.
Pyöreäkärkinen tarkka sekoitussivellin (synteettiset harjakset): Pyyhi ryppyyntyneet meikit pois silmäsi muodosta riippumatta tällä hieman kapenevalla levityssiveltimien nerolla.
Firm-varjostussivellin (synteettiset harjakset): Tervetuloa hohtamaan – tämä vankka sivellin rakastaa kaikkea kimaltelevaa ja pakkaa sen tiukkaan pakettiin.
Keskikokoinen soikea varjostussivellin (synteettiset harjakset): Levitä väriä ympäriinsä tai luo savuinen looki alempaan ripsilinjaan tarttumalla tähän taiteilijalle välttämättömään, soikeaan siveltimeen.
Tarkka kynämäinen silotussivellin (synteettiset harjakset): Tämä kaveri on tarkoitettu kulmiin, ryppyihin ja ah-niin-pieniin alueisiin, joihin muut siveltimet eivät vain ulotu.
Häivytyssivellin (synteettiset harjakset): Siellä missä on savua, siellä on tulista kauneutta, ja onneksi tämä häivytyssivellin on suunniteltu kesyttämään liekkejä.
Kulmikas rajaus-/maskarasivellin (synteettiset harjakset): Luot Insta-kelpoiset kulmat vaivattomasti tällä kaksi yhdessä -siveltimellä, jonka avulla saat aikaan määritellyt rajaukset ja muotoilun.
Tarkka rajaussivellin (synteettiset harjakset): Avaa siipesi tällä taiteilijoiden innoittamalla, tarkalla siveltimellä, jolla taidat taitavat linjat joka... ikinen... ...kerta.
Pyöreäkärkinen Pro-sekoitussivellin (synteettiset harjakset): Pyyhkäise pigmentti paikoilleen tai sekoita se tällä pehmeällä, kaarevalla siveltimellä, joka osaa sekä korostaa että varjostaa.
Salkkukotelo
Paino:
229 g
EAN:
0192608208237
Tutustu lisää:

Mitä mieltä olet?

Kerro muille mitä pidit!
Kirjaudu sisäänjättääksesi arvostelun ja kerro muille mitä pidit tuotteesta

Tuotearvostelut & arvosanat

4.0
Perustuu 3 arvioon
Lue lisää
Niina on KICKS Club -jäsen

Tykkää (0)
Mayi on KICKS Club -jäsen

Tykkää (0)
Toungrat Poikselkä on KICKS Club -jäsen

Tykkää (1)

KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi

Jäsenenä hemmottelemme sinua monilla mahtavilla eduilla!

Kotiintoimitus ovelle

Tilaa pakettisi suoraan kotiovellesi.

Asiantuntijaneuvontaa

Verkossa saat asiantuntevaa neuvontaa koulutetuilta kauneuseksperteiltämme.

KICKS Uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja ota selvää uusimmista tarjouksista ja trendeistä.

Toimitustavat
Kotiinkuljetus ja noutopiste
Maksutavat
Klarna, verkkomaksu ja kortti
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2021Asiakaspalvelu puh. 09-3489331