Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Slant Tweezer Pink

Slant Tweezer Pink

Tweezerman

Tarkkuudestaan tunnetut Tweezermans-pinsetit ovat edelleen arvossaan, ja ne asettavat standardin erinomaiselle laadulle.
22,80 €
Pink
Ilmainen toimitus & palautus myymäläänIlmainen toimitus & palautus myymälään
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Tessa | 25.02.2018
Parhaat pinsetit, ja ainoat joita enää suostun käyttämään. Tarkat, laadukkaat ja kestävät. Vaikka kaikki muut kuin Tweezermanin pinsetit yhtäkkiä katoaisivat savuna ilmaan, maailma ei menettäisi mitään.
Irene | 24.02.2018
Parhaat kokeilemani pinsetit. Nappaavat karvat tehokkaasti, eikä nyppiminen satu paljoakaan tai ainakin sattuu huomattavasti vähemmän kuin kehnommilla pinseteillä nyppiminen. Värilliset pinsetit, kuten tämä vaaleanpunainen, ovat jostain syystä parempia kuin värittömät/hopean väriset.

Lisätietoja

Tarkkuudestaan tunnetut Tweezermans-pinsetit ovat edelleen arvossaan, ja ne asettavat standardin erinomaiselle laadulle. Täydellisen muotoinen ja käsin viilattu kärki, joka tarttuu karvoihin joka kerralla.
Sävy:Vaaleanpunainen
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331