Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx
Lash Power Mascara Black-Onyx

Lash Power Mascara Black-Onyx

Clinique

Suurikokoinen harja tekee ripsistä hetkessä dramaattisen näyttävät jokaisella vedolla. Maksimaalisesti tuuheuttava koostumus sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille.
28,70 €
Black-Onyx
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Lash Power Mascara
p726378
v35924000
Clinique
EUR
28.7

Tuotearvostelut

J | 23.12.2019
Paras ripsari jota olen ikinä käyttänyt. Kestää pitkään ja saa luonnollisen ja kauniin lopputuloksen. Ei leviä vaan lähtee lämpimällä vedellä ”paloina”.
Iida | 23.08.2019
Paras ripsri, jota olen käyttänyt. Ei tarhriinnu, koska kuivuu nopeasti ja lähtee pois pieninä paloja, joten niin käydessä voi vain sormella hipaista ja se lähtee pois luomelta. Omat ripseni ovat aivan blondit ja omalta ripsariltani toivoin näkeväni ripseni, mutten dramaattisina, ja sitä ettei tarvitse pelätä sen leviämistä hikoilevien silmäluomieni vuoksi. Tämä ripsari antaa todella luonnollisen näköiset ripset, jos laittaa kevyesti. En tiedä, saako niillä kuinka paljon dramaattisemman lopputuloksen.
M | 10.07.2019
Paras ripsiväri ikinä saada luonnollinen tulos ilman muita työkaluja kuin tämä. Ainut miinus että se kuivuu aika nopeasti että ripsistä ei saa samanlailla kuin alussa hyvän näköisiä. Mutta hyvä kuitenkin että ei tule vahingossakaan käytettyä samaa kauan riskeeraten silmätulehduksia jne. Olen nyt kokeillut muita koska käyttänyt tätä jo kymmenen vuotta ja palaan taas tähän koska muut ripsarit ovat selkeästi huonompia.

Lisätietoja

Suurikokoinen harja tekee ripsistä hetkessä dramaattisen näyttävät jokaisella vedolla. Maksimaalisesti tuuheuttava koostumus sopii myös herkille silmille ja piilolinssien käyttäjille. Silmälääkärien testaama.
Aloita ripsien juuresta. Nykytä harjaa sivulta toiselle ja liikuta sitä samalla kohti ripsien kärkiä. Toista, jos tahdot intensiivisemmän värin. Pidä harja alaripsiä värjätessä pystysuorassa. Älä pumppaa harjaa putkiloon ja pois, sillä putkiloon työntyvä ilma kuivattaa ripsiväriä. Anna kuivua ennen kuin lisäät seuraavan kerroksen, ettei ripsiväri paakkuunnu. Poista millä tahansa Clinique-silmämeikinpoistoaineella.
Koko:6 ml
Ihotyyppi:Sekaiho
Sävy:Musta
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331