Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

More of supersale: aletuotteet -30%

Ultra Facial Cleanser 150 ml
Kampanja -20%

Ultra Facial Cleanser 150 ml

Kiehls

Mieto, pH-tasapainotettu nestemäinen kasvojenpuhdistusaine synnyttää vaahdon, joka puhdistaa ihon talista.
13,52 €16,90 €

Tuotearvostelut

Emilia | 9.03.2018
Puhdistaa tehokkaasti mutta hellästi, ei kuivata ihoa. Hajuton, sopii herkällekin iholle. Koostumus geelimäinen, vaahtoutuu pestäessä. Tykkään tosi paljon!
Jenni | 22.02.2018
Pieni määrä tuotetta riittää puhdistamaan koko kasvot. Puhdistaa tehokkaasti myös meikin kasvoilta. Raikastaa ihoa ja puhdistaa epäpuhtauksia.

Lisätietoja

Mieto, pH-tasapainotettu nestemäinen kasvojenpuhdistusaine synnyttää vaahdon, joka puhdistaa ihon talista. - Levitä pieni määrä puhtaille sormenpäille ja hiero hellävaraisesti kostealle kasvojen iholle ylöspäin suuntautuvin pyörivin liikkein. Vältä silmänympärysaluetta. Huuhtele huolellisesti ja pyyhi tuotejäämät iholta kostealla pesulapulla.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikit, tuoksut, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteet kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331