Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Miracle Nails Supernagelstärkare 8 ml

Miracle Nails Supernagelstärkare 8 ml

Miracle

Timanttien kovuutta ja kiiltoa aidolla timanttijauheella. Koostumus sisältää biotiinia, kalsiumia, pistaasiöljyä ja kasviuutteita esimerkiksi aroniasta ja karpalosta.
13 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Timanttien kovuutta ja kiiltoa aidolla timanttijauheella. Koostumus sisältää biotiinia, kalsiumia, pistaasiöljyä ja kasviuutteita esimerkiksi aroniasta ja karpalosta. Miracle Nails -kynnenvahvistaja vahvistaa kynsiäsi ja muodostaa niiden päälle suojaavan ja kiiltävän kalvon. Tuloksia näkyy kahden viikon käytön jälkeen.
Parhaan lopputuloksen saamiseksi levitä Miracle Nails -kynnenvahvistajaa lakkaamattomille kynsille päivittäin 15 päivän ajan. Poista kynnenvahvistaja joka neljäs päivä ja levitä uusi kerros. Pidä taukoa neljän viikon käytön jälkeen. Käsittele sinä aikana kynsiä ravitsevalla kynsiöljyllä. Kynnet pysyvät vahvoina sen jälkeen, kun käytät tuotetta 1–2 kertaa viikossa. Miracle Nails -kynnenvahvistajaa voidaan käyttää myös aluslakkana. Ravitsevan kynsiöljyn säännöllinen käyttö on suositeltavaa.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331