Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

Juuri nyt saat ilmaisen toimituksen!

Kynsilakat

152 tuotetta
Lajittele: Myydyimmät

Kynsilakka on täydellinen keino nostaa koko look uudelle tasolle edullisesti. Voit valita lukemattomien sävyjen joukosta vaaleista tummiin, neonväreistä pastelleihin, matasta kimaltaviin.

Ennen kuin lakkaat kyntesi haluamallasi värillä, levitä niille kerros aluslakkaa, joka suojaa kynsiä värjäytymiseltä ja tasoittaa kynnen lakkaa varten. Levitä aina lopuksi päällyslakka, joka tekee lopputuloksesta erityisen kauniin ja kestävän. Löydät myös kynsilakkoja, joilla on geelimäinen ominaisuus ja joiden on tarkoitus pysyä pidempään. 

Muista huolehtia myös kyntesi terveydestä, varsinkin jos käytät kynsilakkaa. Herkille kynsille löytyy hoitavia kysilakkoja ja muita hyviä hoitotuotteita, kuten kynsiöljy, ja kynsivoide. Tuotteiden tarkoitus pitää huolta kynsistä ja kynsinauhoista. Jos kyntesi ovat kuivat, voit käyttää kosteuttavia kynsilakkoja ja epätasaisille kynsille löytyy tasoittavia kynsilakkoja. 

Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331