Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.
Bella Rosa Edp 30 ml
Bella Rosa Edp 30 ml
Bella Rosa Edp 30 ml
p90590774
v90590776
Oscar De La Renta
EUR
49.9

Bella Rosa Edp 30 ml

Oscar De La Renta

Oscar Bella -naisen kauneus ja charmi ovat tuoksun innoitus. Romanttinen, naisellinen ja leikkisä tuoksu. Ylistys Oscar-talon rakkaudelle kukkia ja elegantteja yksityiskohtia kohtaan.
49,90 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
Tuotenäytteitä ostosten yhteydessäTuotenäytteitä ostosten yhteydessä
KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi KICKS Club: Pisteitä kaikista ostoksistasi

Tuotearvostelut

Arvostele tuote ensimmäisenä

Lisätietoja

Oscar Bella -naisen kauneus ja charmi ovat tuoksun innoitus. Romanttinen, naisellinen ja leikkisä tuoksu. Ylistys Oscar-talon rakkaudelle kukkia ja elegantteja yksityiskohtia kohtaan. Bella Rosa vangitsee salaisen puutarhan koukuttavan romantiikan.
Aistikkaassa ja naisellisessa tuoksussa on pehmeitä hedelmien ja kukkien kontrasteja ihanaan gourmand-tuoksuun kietoutuneena. Ensituoksussa on roseepippuria, freesiaa ja mandariinia. Sydäntuoksussa ihastuttavat ruusu, jasmiini ja iiris. Tuoksu on lämmin ja puuterimaisen elegantti. Pohjatuoksun patsuli, santelipuu ja ambra muodostavat makean ja mausteisen loppuvivahteen. Bella Rosa syleilee ihastuttavia kukkia leikkisästi ja valloittavasti.
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2019Asiakaspalvelu puh. 09-3489331