Näyttää siltä, että käytät vanhaa verkkoselainta. Sen vuoksi kaikki ei välttämättä toimi tai näy oikein.

FINAL SALE! Olemme laskeneet hintoja entistäkin enemmän!

Glow Mist 80 ml
Glow Mist 80 ml
Kampanja -20%

Glow Mist 80 ml

Pixi

Pixi Glow Mist sisältää 13:a luonnollista öljy, aloe veraa ja hedelmäuutetta, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Levitä milloin tahansa päivän aikana antaaksesi iholle lisähehkua.
19,04 €
23,80 €
YLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautusYLi 50 € ostokselle ilmainen toimitus & palautus
KICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasiKICKS Club: pisteitä kaikista ostoksistasi
Glow Mist
p89556522
v89556523
Pixi
EUR
19.04

Tuotearvostelut

Vilma | 4.04.2019
Käytän tätä primerina ennen meikkivoidetta (Lumene Instant Glow Beauty Serum) ja toimii paremmin kuin hyvin! Oma ihoni on kuiva ja tämä antaa ihanaa kosteutusta.
Paula | 6.06.2018
Antaa todella ihanasti hehkua kasvoille. Jos meikki näyttää turhan raskaalta, muutama suihkaus tätä korjaa tilanteen nopeasti. Tätä pitää kuitenkin suihkutella melko säästeliäästi, koska liikaa käytettynä tekee kasvoista jo rasvaisen näköiset.

Lisätietoja

Pixi Glow Mist sisältää 13:a luonnollista öljy, aloe veraa ja hedelmäuutetta, jotka ravitsevat ja kosteuttavat ihoa. Levitä milloin tahansa päivän aikana antaaksesi iholle lisähehkua. Sisältö: 80 ml
Koko:80 ml
Sävy:Transparentti
Peittävyys:Kevyesti peittävä
Lopputulos:Dewy
Maksa myöhemmin, Pilko maksut, Verkkomaksu ja Kortti.
KICKSillä on yksi Suomen laajimmista meikki-, tuoksu-, ihonhoito- ja hiustenhoitotuotteita kattavista tuotevalikoimista. KICKSillä voit shoppailla meikkejä, hajuvesiä ja muita tuotteita johtavilta tuotemerkeiltä sekä verkossa että myymälöissä. Ammattitaitoiset kosmetologit ja meikkitaiteilijat auttavat sinua löytämään oikeat tuotteet myös verkkokaupan puolella.
Copyright © KICKS 2020Asiakaspalvelu puh. 09-3489331